Kubraekn Ah canim ya bende annemden uzagim ve o duygu bambaska en duygusal aninda annen yaninda olsun istiyon cunku hic kimse anne gibi merhametli degil birak dusuk yapmayi halsizim desen yerinden kaldirmaz herseyine kosar. Rabbim annelerimizi basimizdan eksik etmesin. Keske saglikli olsunlarda diyorm sesini duyayim oda yeter.Hamilelikte apayri bisey normalde takmadigin hersey dag gibi sorun oluyo takma demekle olmuyor ama inan okadar buyuk sorunlar oldugunu dusundunmu kendi sorunun ufacik kaliyo o dag bildigin.
Hamileyim ve bugün çok ağladım
Kubraekn bende çok hassaslaştım alınmıcağım seylere bile alınıyorum bende ağladığım zamanlar bebeğim hareket etmeye başlıyor etkileniyor ve daha da duygulanıp daha da çok ağlarım elimde olmuyo ne yazık ki ağlamamak
VAlla ben suan 18+2 yim ama 3 ay boyunca aralıksız hergün agladım psikolojim cok bozuktu hormonlarda etkiliyo baya ama simdi iyiyim cok şükür
Zeynpldrr 8 haftalik gebelikte bebek senden beslenmiyoki kendini uzmene gerek yok bi galetayla bile ögününü gecirebilirsin
Kubraekn stres bebege cok buyuk zarar veriyo sakin aglama kavga etme stres yapma esinde bu donemde sana anlayisli olsun
Kubraekn eşin bunu bile bile seni neden ağlatıyor . Sebep neydi ?? Hamilelik hassas bir dönem . Erkeklerin anlayışlı olması lazım . Ben baska sebeplerden dolayı cok ağlamıştım ve bebeğim o gün hic tekme atmadı cok korktum kasıklarımda aşırı ağrı oldu . Ders oldu bana simdi ne olursa olsun kaçıyorum ağlamak istemiyorum
Brn napiyim.esimle İngilteredeyiz.Butun ailemiz,akrabalarımız, arkadaslarımız istanbulda.tanıdık kimsemiz yok.Agustosta tatilden donduk ve en iyi ihtimalle bir daha 2018 Eylulde gidebilecegiz.ve enin olun burda saglık sistemi cok kotu😞😞😞