zbg ben bir gece prinatoloji servisinde yattim baya kötü bi haldeydim gittigimde ilk basta hemsire soguk ve kati davrandi bir de tesetturlu olunca suriyeli muamelesi yapiyorlar sanki benim gibi Türkçe konuşabilecek onlar servis yatış islemlerini yaparken ne iş yaptigim kismina geldi ev hanimi misin dedi bende hayir saglikciyim dedim o andan sonra muameleleri değişti. İkinci trimesterim cok kötüydü sık sık kadin dogum acile gittim yaptiklari iyi bi bulanti ilaci var seruma katılan sadece o ilactan memnunum gerisinden memnun degilim zaten 10 hasta varsak sirada 6 ya da 7si suriyeli kedi gibi doguruyorlar ve onlara biraz sert davrandikca mizaclari sertleşmiş bizede sert davraniyorlar bence. Kaliteli ve iyi doktorlar var ama malesef ben kötü muame görürüm travma olur diye özeli tercih ettim yoksa yenidogan yogun bakimi falan tam teşekküllü ve onceligim eger bebekte bir sey olursa olduğu icin şehir hastanesi istiyordum ancak eşimde sağlıkçı ve o da kadin dogumda gebelere kötü davraniyorlar çok sertler bizi bile azarliyorlar neden buraya getirdiniz niye ambulansta şunu yapmadiniz diye dedi o yuzden eledim direk