FeriDee Bende burda duruyum. İlk doğumun hümada olmuştu memnun kalmadık pek o yüzden eşim şimdiden şehir hastanesinde olacak diyip duruyor böyle okuyunca korkmadım değil açıkcası.
Derya_ozer2 zbg huma da ben gecen sene dogum yaptim malesef ozmn kimseyi almadilar yanima taki dogum yaptikdan sonra annem kaldi yanimda esim yanima gelecegi zaman annem asagi iniyodu oyle 2 kisi birden duramiyollardi
FeriDee Derya_ozer2 pandemiden dolayıdır heralde çünkü 3 sene önce ben doğum yaptım doğumdan normal odaya geçince herkes geldi esim kaynanam babam görümcem annem bişey demediler ama sonra tek annem kaldı yanımda
Derya_ozer2 FeriDee Aynen pandeminin baslatiydi cok sıkı önlemler almislardı ondan dolayida almadılar zaten
Zehrakutay2018 Ben ilk doğumumu fakültede yaotim hem randevu alıp hemde gidip tekrar sıra almaktan gına geldi 3 sene önce bu ikinci hamileliğin şehir hastanesine gidiyorum acil doktorları çok ilgili ve güzel takip yapıyor yani herseyi detaylı anlatıyorlar eltim 5 ay önce dogum yaptı 7 cm açılma ile gitti 2 3 saatte dogum yaptı bi gece kaldi yaninda kaldım güzel temizdi hemşireler filan takipte güzeldi insan olana denk gelmek lazım birde bende şuan 35 haftalık hamileyim bakalim bende nolacak
Aysun1274 zbg ben hüma da yapacağım en uygun orası 2 bin istiyor şehir hastanesinde doğum yapan çok kişi var kimi memnun kimi değil kişiye göre değişiyor bence
zbg Aysun1274 aslında 2000 çok değil. Fakat eğer doğumdan önce yanıma kimseyi almayacaklarsa benim için Hüma ile Şehir Hastanesi arasında pek bir fark yok. Ama ben daha pahalı sanıyordum
Elif_p acrcn hüma Cahit gözüakça iyi diye duydum benim doktorum memorial Nilgün Avşar devlette fakültede Fatma öZdemir hoca iyi o da özel bakıyor Tekden Özlem katırcı iyi diye biliyorum aklıma gelenler bunlar bir de memorial da Özgüç Altun diye bir hoca varmış çok iyi diye duydum başka yardımcı olacağım konu varsa söyle memorial dışındaki özellerde ben sistemsizlşk görüyorum randevu bekleme vs ama memorial çok profesyonel daha önce bir kaybım var doktorumun kürtajından inanolmaz memnun kaldım hiç bir sorun yasamadan hemen hamile kaldım kanamam dahi olmadı şimdi 33 haftalığız hala ona twkşpliyim şehir hastanesi konusunda hiç Bir bilgim yok malesef
acrcn Elif_p teşekkür ederim,benim dr um da özelde ama son ay fakültede yapmam doğumu önerildi,detaylıya başka hocaya girdiğim için Fatma Özdemir kabul etmedi.detaylıya girdiğim hoca da kabul etmedi. Fakültede işleyiş çok farklı malesef
Sny3838 zbg 1 ay önce kuzenimin eltisi doğum yaptı Huma da Ahmet Emin bey de odasına saat sınırlaması olmadan herkesi aldilar sorun yaşamadı bence araştırın derim
Elif_p zbg ben sezeryan olacağım benim doktorum sendika indirimiyle 5000 normalde farklı değildir diye düşünüyorum
Alev16 zbg 2. Dogumum orada oldu hiç söylendildiği gibi degil herkes kötüleyip durdu ama ben aldırmadım 2019 nisanda oldu dogumum cok da ilgililerdi tek sorun dogum olana kadar yanınıza kimseyi almıyorlar. Kendi odanıza gectiğinizde ziyaretçi ve refekatcı kabul ediliyor. Eşim sık sık gidip geldi ihtiyacımız olanları götürüp getirdi. Bugün 3. Bebegim için yatışım yapılacak pamdemiden sonra durumlar nasıl bilmiyorum kızımda tek odadaydım ve cok cok temizdi herşeyi heryeri. Sizleride bilgilendiririm inşallah dogumdan sonra. Bana da sürpriz olucak bugün herşey
zbg Alev16 maşallah ne güzel inşallah bu bebeğinizde de rahatlıkla sorun yaşamadan doğumunuz gerçekleşir 🙏🏻 Sizden haber bekliyoruz öyleyse 😌 işte o doğum öncesi yalnız olma sorunsalı benim için çok sıkıntılı bir durum çünkü ilk bebeğim ve panik atak kaygı bozukluğu gibi şeyler baş gösterdi. Odada tek başıma ne kadar kalacağımı bilememek ve sancıyla tek başıma baş etmeye çalışmak çok ürkütücü geliyor.