zbg Merveikratanem deneyiminiz nasıldı? Neler yaşadınız? İlgi alakaları nasıldı? Sancı anında yanınıza kimseyi aldılar mı? Bir de normal doğum muydu?
Zehraspl greybrde hangi doktora gidiyorsun humada bende humaya gidiyorum belki ayni doktora gidiyoruz🤣🙈
Hayalim38 Ben ilk doğumu mu Hüma Hastanesindr yaptım kısmetse 2.doğumumda orda olacak biraz maddi olarak yıpratıyor ama en azından içim rahat oluyor daha önce devlet hastanelerinde kadın doğum doktorlarında defalarca muayne oldum şehir hastanesi de dahil ama hiç bir gidisinde memnun ayrılmadım ilgi alaka 0 hasta özeli yok seninle odaya girenler çok fazla derdin ne onu bile açıklamıyor doktorlar muayne felan neyse ama doğum ciddi bir süreç önem istiyor inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz ama şu refakatçi olayı da çok kötü bence eşin yok yanında çocuğu bile göremiyor yani doğru düzgün
zbg Hayalim38 Hüma da eşiniz sizinle doğuma girebildi mi ya da doğuma olmasa bile sancı anında yanınızda mıydı? Ben Hüma da da eşi almıyorlar diye biliyordum.
zbg Prensannesi38 bir sorum daha var kaldığınız oda kaçıncı kattaydı ve doğumhane kaçıncı kattaydı. Ben hamilelikten kaynaklı panik atak ve manik bozukluk sorunu yaşıyorum da bunun için soruyorum.
Merveikratanem zbg suyum evde geldi hastaneye gittim sancı odasına alındım Herkes güvenliği kötüler güvenlikten tut hemşiresine kadar iyiydi ilgili alakalı beni kimde terslemedi yanıma kimse alınmadı ama hemşirelere izin istedikçe gittim görüştüm onlarda verdi kapıdaki güvenlik üstüm açılmasın diye önlüğümu tuttu bile 30 saat sancı çektim normal doğum yaptım doğumda bebeğimi kucağıma verilince ben Ağladım ebelerde ağladı ben seni 5 sene bekledim diye dikisimi attılar bebeğim anne karnında susuz kalınca yenidogan doktoruna götürdüler bende gitmek istedim izin vermediler yeni doğum yaptığım için biraz yattım kaldırıp üstümü giydirip yukarı odaya çıkardılar bebegimide peşime getirdiler
Hayalim38 zbg benim doğumum planlı sezaryandı cnm o sebepten sancı odasında kalmadım yani ama özel hastanede sonuçta illlaki yanıma alirlardi diye düşünüyorum zaten sezaryan anında eşimin yanıma girmesini istemezdim şahsen ama doğumdan sonra odaya herkez alimdi gelene gidene kimse karışmadi yani gece hem annem hem eşim yanimdaydi
Derya_ozer2 zbg huma da ben gecen sene dogum yaptim malesef ozmn kimseyi almadilar yanima taki dogum yaptikdan sonra annem kaldi yanimda esim yanima gelecegi zaman annem asagi iniyodu oyle 2 kisi birden duramiyollardi
zbg Merveikratanem yaa maşallah. Evladınızı beş yıl sonra kucağınıza almanın etkisiyle de sanırım tahammül seviyeniz oldukça yüksekmiş. Ben şu an düşünüyorum 30 saat sancı çeksem sizin gibi sabırla bekleyebilir miydim bilemiyorum. Gerçekten gıpta ettim. Rabbim ikinci evladınızı da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Nurkaraa38 Bir yakınım doğum yaptı,kimseyi almıyorlar doğum yapana kadar tek başınasın sonra 1 kişi refakatçi alıyorlar sadece görüş flan yok. 2ci gebeliğin hiç bir doktorundan memnun kalmadım sıfır ilgi alaka. Huma da yapcam doğumu inşallah bu cuma.
zbg Nurkaraa38 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de en çok korktuğum konulardan biri o stresin arasında yanınızda hiçbir yakınınız yok ve kimse ilgilenmiyor bu zor bir durum. 🥺
Sbhan Kayseri fazlasiyla kalabalik bir sehir randevu alma imkanin yok devlette çalışan doktorlarin cogu egolu kendini bilmez kisiler ne ilgi ne alaka .. Paraniz varsa gidin ozelde dogum yapin her turlu ilgileniyorlar.Bende kayseri tekden hastanesinde ahmet doktora gidicem orada dogum yapicam. Daha oncedende bu doktora muane olmustum yardimci olmustu.
zbg Sbhan maalesef özelde yapacak kadar iyi bir durumum yok 😓 bu nedenle ilk tercihim Şehir Hastanesi olmak zorunda
Merveikratanem zbg ben doğumda digerleri gibi bağırarak doğurmak istedim olmadı sakince doğurdum Suriyeliler bağırarak doğuruyor ki çabuk doğum olsun gözde zevce ben olayım diye ben şimdi ikizlere hamileyim gene normal doğum istiyorum
Nurkaraa38 zbg malesef ki öyle benm 2ci. Doğumum olmasına rağmen çok stres ve korku var tek başına atlatmam imkansız egerki imkanları zorlayabilirseniz özeli tercih edin .
Ssemaaa zbg hemşireyim ilk aylarımda şehir hastanesine takipliydim, taa ki diğer hemşire arkadaşım orda doğum yapıp sıkıntı yaşıyana kadar eğer maddi durumunuz varsa şehir hastanesini tavsiye etmem