zbg Arkadaşlar Kayseri Şehir Hastanesi’nde doğum yapan var mı? Varsa kendisinden bir kaç konuda bilgi almam mümkün mü? Pozitif ya da negatif bir hikaye olması ya da sezaryen olması çok önemli değil.
333 zbg şehir hastanesini bilmiyorum ama misafirdim bir hafta Kayseri’de Tekden hastanesinde op dr Özlem katırcı var yakın zamanda muayene gittim ücreti 160 tı. Doğum ücreti 3750 imiş. Çok ilgili Güler yüzlü. Fikir olsun diye yazmak istedim.
Canan1234 zbg ben kardeşim iki yıl önce orda doğum yaptı eşini almıyorlar doğum yapana kadar kardeşimi hiç görmedik sadece bilgi veriyorlar ve doğumdan snra norml odaya alındığında hemşire bulabilirsen etrafa şükür ediyorsun öyle soyleyim
greybrde zbg Ağustos 30 unda eltim doğum yaptı malesef tam bir rezalet durumuymuş bende şuan 36 haftalık hamileyim korktum ve hümada doğum yapıcam 🥺
zbg 333 çok teşekkür ederim 🙏🏻 özellerin çoğunu düşündüm araştırdım fakat önceliğim şehir hastanesi olacak. Özelde muamele her zaman iyidir ama şehir hastanesindeki muameleyi hiç bilmiyorum hemşireler ebeler nasıl süreç nasıl ilerliyor eşimi doğuma alacaklar mı bu gibi şeyler zihnimde dönüp duruyor bunları öğrenmem gerek. Size de çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için 🙏🏻
Senosum38 zbg bi yakınım 1 hafta önce kayseri sehir hastanesinde doğum yaptı yaninda yengesi kaldi refakatçi olarak eşini almadilar bebek doğduktan sonra 15 dk görme hakkı var dediler refakatci indi baba çıktı 15 dk gördü gitti kimseyi almıyorlar maalesef bir tek yanınızda kalacak kişi ve hastaneden taburcu olana kdr da kimse uğramamış ne kadin dogumcu ne bebegi kontrol etmek için çocukcu cikmadan 1 saat önce gelmis bakmış gitmişler hemsireler dahi uğramamış
Ssemaaa zbg hemşireyim ilk aylarımda şehir hastanesine takipliydim, taa ki diğer hemşire arkadaşım orda doğum yapıp sıkıntı yaşıyana kadar eğer maddi durumunuz varsa şehir hastanesini tavsiye etmem
Ayca_038 zbg ben üç sene önce doğum yapdım orda sımdı yıne yapıcam az zaman kaldı erkekler alınmıyor yasak bellı bır saatte kısa surelıgıne zıyaret oluyor odalar şansınıza tek kısılıkde cıkabılıyor ben tek oda da kalmısdım temız gayette dogumda ıyı yanı ebelerde
acrcn Kayseri’den çoğu hamile foruma yazmıyor,merak içindeyim gerçekten,birbirimize yardımcı olmalıyız bu özel dönemde.Açtığım başlıkların çoğunda cevap alamadım.
Elif_p acrcn canım ben şehir hastanesini hiç bilmiyorum fakülteyi bilirim ve öZeldekilwri bu konuda yardımcı olabileceğim bir şey varsa olayım
zbg Evet maalesef bu sorunu ben de yaşıyorum. Ya çok fazla kullanan yok ya da kimse birbirine yardımcı olmak istemiyor. Siz de mi Şehir Hastanesi’nde doğum yapacaksınız
kubra454 zbg ben sadece şeker yüklemesi için gitmiştim bebek ile ilgili çok bir bilgi vermemişti doktor ama bir arkadasim orda doğum yaptı ebeler çok ilgiliydi dedi sadece suriyeli aileler biraz fazla ve onlara yapılan muameleden rahatsız olduğunu belirtti.
acrcn zbg ben özel takipçiydim fakat Erciyes tıp a yönlendirildim doğum için, Tıp fakültesinde doğum nasıl,hangi dr iyi bilmiyorum, Foruma yazdım ama cevap alamadım
zbg Senosum38 yakınınız sezaryen doğum mu yaptı normal miydi? Taburcu olma süresi ne kadardı acaba? Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
zbg Canan1234 peki doğumhaneye alınana kadar sancıyı çektiği süre içerisinde yanında yine kimse yok muydu?
Senosum38 zbg zbg sezeryan yaptı 1 gün kaldı ertesi gün öğle sonu gibi taburcu ettiler.. Rica ederim ne demek sormak istediginiz bisey varsa sorun lütfen
Canan1234 zbg yok canım bekleme yeri var ya orda bekliyoruz yanına kimseyi almadılar doğum yaptıktan snra normal odada aldilar
Prensannesi38 Bende Kayseri’de oturuyordum ilk gebeligimi şehir Hastanesi’nde doğum yaptım ebeler ilgiliydi fakat ama sancı anında odaya kimseyi almıyorlar tek başıma sancı çektim en kötü tarafı o andı zaten 😒 Doğumdan sonra bır kişi kalabiliyor ama odaları felan temiz . Bu ikinci gebeligimde orda düşünüyorum malum özel hastaneye fiyatı baya uçuk.
zbg Prensannesi38 işte ben de en çok bununla ilgili sorun yaşıyorum o odada yalnız başıma sancı çekmek çok zor geliyor benim de ilk doğumum en azından annem yanımda olsun istiyorum ve kimseyi almamaları çok saçma. Sonuçta sancı esnasında yanımızda biri olmalı ki masaj yapsın rahatlatsın sohbet edelim falan. Peki sancı anında alındığınız oda normal servis odası mıydı yoksa doğumhane gibi daha soğuk bir ortam mıydı?
Prensannesi38 zbg aynen dediğine katılıyorum ama işte devlet hastanesi almıyor malesef . Sancı odası 2 kişilikti ozaman normal servis odası gibi canim
zbg Prensannesi38 çok teşekkür ederim çok sağolun. Peki sancı odasına doğum çantanızı da götürebildiniz mi? Ben plastes topu vs de alacağım da yanıma onun için soruyorum
Zehraspl greybrde hangi doktora gidiyorsun humada bende humaya gidiyorum belki ayni doktora gidiyoruz🤣🙈