Merve-27 ebru23 valla bende öyle düşünüyordum hiç doğmayacak diyordum ama öyle bi geldi ki tam geldi 😁 39+4 te geldi canım 🙏🏻
ebru23 Merve-27 Merve-27 benim oglum 40+5 DE dogdu oyuzden yani kizim suan 39+2de bekliyorum bakalim kakasini yemesin diye stres olmustim yine ayni strese girmek istemiyorum dogar dogmaz kakasini yapti oglum bide cok agrim oluyo hareketleri kasiklarimda
Serpil-Harun21 Bu atılan kesi ti çok merak edio tam istediğim sonucu alamıyorum kesik atarken canın acıyormu yani uyulmadan mı kesiyorlar nedir yani sırf bu yüzden normal doğum istemiyorum ya
Merve-27 Serpil-Harun21 doğum yaparken sancı anında uyuşturuyor kesi dikiş hissetmiyorsun korkma canım
Syda01 Merve-27 maşallah Allah analı analı babalı büyütsün inşallah suni sanci nasıl cok canın aciyor mu
Merve-27 Syda01 çok sağol canım kendi sancından biraz daha fazla tabi ama açılma için iyi oluyor bide hep yürü
butterfly_45 Merve-27 Hayırlı olsunn🥰darısı bize 39a girdik bugün sabırsızlıkla bekliyorum bel ağrınız varmıydı birde meryem ana otunu ne zaman kullandınız sancınız olduğundamı suya koydunuz
Merve-27 butterfly_45 teşekkür ederim 😍bel ağrım çok yoktu karnım ağrıyordu daha çok . Yatışım verildiği an suya koydum o tam açıldığı zaman gerçekten bende Doğuna girdim
Merve-27 ebru23 inşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız 😍benimde kasıklarım son zamanlar çok ağrıyordu önden haber veriyor 😃
merri07 Merve-27 maşallah, Allah analı babalı büyütsün. Kolay doğum için önceden bişeyler yaptınız mı? Hurma, pilates vs gibi.. Bir de göbeğiniz düşmüş müydü? Ben bugün 39 oldum, hala top gibi yukarda duruyor, hiç belirtim de yok..
Merve-27 merri07 pilates squat hurma bol yürüyüş hepsini yaptım. Benin göbeğimde çok inmemişti hemşire doğumda bastırdı hemen geldi bebeğim 😍
Serpil-Harun21 Merve-27 çok Şükür çok teşekkür ederiz arkadaşlarım kesik attı kendimi Çataldan yere attım diyo şok oluyorum
Syda01 Merve-27 anladim canım teşekkür ederim henüz 27+5 haftaligiz belli degil sezeryan ya da normal olacağı da benim ilk olacak normal istiyorum ya bakalim kismet
ebru23 Merve-27 benimde agrim cok oldu dunde obur gunlerde gece 3 de nisanim geldi bakalim ne zaman dogsr
Merve-27 Syda01 sağlıkla kucağına alırsın inşAllah doğum gerçekten anında gerçekleşen bi olay akışına bırak hangisi olursa olsun 🧡☺️
Merve-27 Serpil-Harun21 bazılarının acı eşliğine bağlı okuyor uyusturucu tam olmuyor ondan hisseden olabiliyordum ama korkma insn hiç anlamadım bile ben bişey sende ona odakla kendini 🙏🏻
Merve-27 Beyzinur saat 7 de koydum 10 37 de doğdu. Gittiğimde 1,5 cm dedi Meryem ana otu sayesinde birden açılmaya başladı gerçekten inanarak koyun ve bol bol okuyun Meryem suresi açın . Evet ilk doğumum