Merve-27 Serpil-Harun21 bazılarının acı eşliğine bağlı okuyor uyusturucu tam olmuyor ondan hisseden olabiliyordum ama korkma insn hiç anlamadım bile ben bişey sende ona odakla kendini 🙏🏻
Serpil-Harun21 Merve-27 ay böyle mesajlar alınca nasıl rahatlıyorum okadar araştırmalarıma rağmen sakin kalmaya çalışmama rağmen biri çıkıyor birşey diyor herşey bambaşka oluyor 😀teşekkür ederiz
Merve-27 Beyzinur saat 7 de koydum 10 37 de doğdu. Gittiğimde 1,5 cm dedi Meryem ana otu sayesinde birden açılmaya başladı gerçekten inanarak koyun ve bol bol okuyun Meryem suresi açın . Evet ilk doğumum
allesinordnung Merve-27 Allah analı babalı saglikla büyütmenizi nasip etsin. Birde Meryem ana otunu nasıl kullanıyoruz birçok farklı şey yazıyor?
Merve-27 allesinordnung doğuma gittiğimde yanıma aldım sıcak suya koydum doğumdan çıkana kadar içine dualar okudum Meryem suresi açtım üstüne hiç kapatmadım çıkınca da sudan çıkardık eve getirdim o kapanınca rahimde kendine geliyor .
yalibebekveannesi Merve-27 doğum kolaylaştırmak için peki öncesinde ilişki diyorlar hep ama ben korkuyorum onu uyguladınız mi ve en çok doğumunuzu kolaylaştıran şey ne olduğunu düşünüyorsun
Merve-27 yalibebekveannesi ben ilişkiye girmedim en fazla 2 kere girdim oda ilk zamanlar yani o konu için bişey diyemem canım ama bol bol yürüyüş yap .