nslhnyldz Biz 33 haftalığız hareketleri biraz azaldı sizlerinde öyle mi? Sanırım yeri daraldı. Bundan önceki haftalar çok hareketliydi.
Asyabusra nslhnyldz evet canım bende kızımda öyleydim korkma yeri daraldığı içim öyledir içimi ferah tut 🤰🤲🐣🥳
SerraveAnnesii Bugün 17 haftalık olduk🫑🙈 ama hala cinsiyet öğrenemedik 😂 önümüzdeki Perşembe randevum var bakalım ama umudum yok göstermiyor 😂
Asyabusra SerraveAnnesii maşallah canım az kalmış umarım en kısa sürede öğrenirsin insan çok merak ediyor gerçekten 😍❤️
Berru mutlufatos19 Benim ikinci çocuğumda ikili test yapİlirken doktor erkek dedi ve öyle oldu.yani ikili test yapİlirken bazı çocuklar gösteriyor.Benim şuan üçüncü çocuk haftaya ikili test belki yine gösterir.Sizin cinsiyeti nedir
SerraveAnnesii Asyabusra Evet ya çok merak ediyoruz 😂🙈 göstermiyorsa kızdır falan diyor herkes ama bakalım belli olmaz sağlıklı olsunlar da 😂
Busradoga Asyabusra 38+0 doğum şeklim daha belii değil sezaryen derse haftaya cumartesi alacak kızımı. Sıkıldım artık doğurmak istiyorum 🥰
Asyabusra Busradoga İnsan kendini patlayacakmış gibi hissediyor çok haklısın gerçekten canım 😅 Sağlıkla al inşallah kucağına 🥰😍❤️