Asyabusra sunashn50 Amin canım benim inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🤰🐣 Bu sene o kadar çok erkek duyduk ki maşallah sübhanAllah 🧿💙
mutlufatos19 Babynative_19 öyle oluyormuş ben hep kız hissediyodum bide bi yerde okumuştum sol gögsün sağ gögsünden büyükse yüzünde sivilce felan oluyoda kız demişti benimkide aynen öyleydi 😂 tabi bu ne kadar doğru bilmiyorum
Asyabusra Babynative_19 Babynative_19 biraz halsiz biraz bulantılarla gitmeye çalışıyor kuzum 7+2 olduk bugun 😍🥳
Babynative_19 Asyabusra benim de ilk zamanlar biraz öyleydi ama şimdi iyiyim çok şükür, darısı sana inşallah, ilk zamanlar haliyle oluyo ama en kısa zamanda normale dönersin inş.
ftmtly 15+6 olduk oğluşumla dr ultrasonda bebeğin aşağıda yat dinlen dedi oturma yürüme falan düşük tehlikesi olabilir dedi. Bu haftalarda böyle birşey yaşayan varmı acaba
Asyabusra ftmtly çok geçmiş olsun canım olabilir böyle bu haftalarda hiç belli olmaz sen kendine çok dikkat et yine de 🤲🐣
Babynative_19 mutlufatos19 bende el ve ayak üşümesi erkek çocuk diye duydum acayip üşüyorum hamileliğimden beri, bide dediğin gibi yüzümde aşırı derecede sivilce çıktı, bilmiyorum merakla bekliyoruz 😍
mom8327 Hacer188 benim de 20+2 de ilk gebeliğiniz mi ben hala hareket hiisetmiyorum siz hissettiniz mi
mutlufatos19 Berru yok 12+5 de iken gittim doktor baktı cinsiyeti bellimi dedim oda kız dedi ikili test verdim onun sonucuda yeni çıktı orda yazıyomuda ben bilmiyorum onu
Berru mutlufatos19 Benim ikinci çocuğumda ikili test yapİlirken doktor erkek dedi ve öyle oldu.yani ikili test yapİlirken bazı çocuklar gösteriyor.Benim şuan üçüncü çocuk haftaya ikili test belki yine gösterir.Sizin cinsiyeti nedir