Asyabusra Busradoga İnsan kendini patlayacakmış gibi hissediyor çok haklısın gerçekten canım 😅 Sağlıkla al inşallah kucağına 🥰😍❤️
SerraveAnnesii Asyabusra Evet ya çok merak ediyoruz 😂🙈 göstermiyorsa kızdır falan diyor herkes ama bakalım belli olmaz sağlıklı olsunlar da 😂
mel59 34 haftalık olduk bizde 😍 Zaman geçmiyor bugüne kadar hızlı geçti şuandan itibaren sanki geçmiyor gibi 🤦♀️😁😁
Seross10 Asyabusra 24+4 olduk bazen kendimizi belli ediyoruz bazen sessiz sessiz yatıyoruz orda 😊 dün gördüm miniğimi iyiydi çok şükür Rabbime emanet
Kubrayusuf Babynative_19 yok öğrenmedim haftaya cuma gidicem ozaman 13+2 oluyorum inşallah gösterir ya gün geçtikçe çok merak ediyorum😍 cinsiyet tahmini iyi olan kişilere sordum biri kız diyo biri erkek bu beni daha çok meraklandırıyo 😂😂
Asyabusra nslhnyldz evet canım bende kızımda öyleydim korkma yeri daraldığı içim öyledir içimi ferah tut 🤰🤲🐣🥳
Asyabusra ftmtly çok geçmiş olsun canım olabilir böyle bu haftalarda hiç belli olmaz sen kendine çok dikkat et yine de 🤲🐣