Mariamu Mirayinannesii moral bozmak mı o kadar çok istiyorum ki kilo almayı vermesemde olur bu zamana kadar 53′ü hiç geçememiştim o yüzden çok merak ediyorum kilolu halimi 😂
Mirayinannesii poyraz_5652_ bende yemiyorum hamur işleri falan ama alıyorum 🥲 demek ki bünye meselesiii 😂
betlkrkmaz Mirayinannesii ben 27 haftalık hamileyim 60 kilo ile gebe kaldım 2 hafta önce 69 kiloydum çok üzüldüm yüzüm falan çok kilo aldı 😞😞
Mirayinannesii betlkrkmaz yaaa üzülmeyin öyle sonuçta içinizde bir can taşıyorsunuz :) tabiki alacaksınız ki bence çok ideal bir kilo masallah ♥️♥️
Cimen_1409 Mirayinannesii 31 hafta olacak 54 kiloydum 62 oldum şuan bende 20 haftadan sonra almaya basladım
Gamzeblt Mirayinannesii yiyin yiyin doğumdan sonra emzirirken gidiyor 😂 1 ay oldu 12 kilo aldım 10 u gitti 2 siyle savaşıyoruz 😂
betlkrkmaz Mirayinannesii ama ben kilo vermede çok zorluk çekiyorum bu gidişle 85 leri görürüm. Bir görsen boğazım hiç durmuyor kendimi tutamıyorum sürekli birşeyler yiyorum 😔😔😔
Cimen_1409 Mirayinannesii sanırım oda troıdlerden kaynaklı oldu bende artk doğuma kadar bi 70 olurum 😂🤭🤭
Defneee01 Mirayinannesii inşallah yeterki oğlum sağlıkla dünyaya gelsin moral bozmaya gerek yok kızlar bu günlerimizi özleyeceğiz
Mirayinannesii betlkrkmaz bende öyleyim ve ben sizden baya gerideyim 19 hafta da resmen 5 kilo almışım :) siz çok iyisiniz yine bence :) yolun yarısından çoğu bitmiş,bence idealsiniz 🥰
omuryrdkl Mirayinannesii 22+4 olduk 3kilo aldım şu ana kadar.. Ama gitgide açılan bir iştahım var bakalım ne olacak 🤭