Mirayinannesii Kızlaaarrr 19+1im başlarda hic kilo alımım yoktu ama şu 5-6 haftadır almaya başladım,sizlerde durum nasıllll 😂 54 ile hamile kaldım suan 58-59 arası gidip geliyorum.. sizler nasılsınıııızzzz?
Melakya Mirayinannesii 20 den sonra ozmana kadar yedıklerının kılosu alınıyor canım asıl kılo ondan donra baslıyor🥲
poyraz_5652_ Mirayinannesii kişiden kişiye değişiyor canım ben 31+2 oldum 66 kilodan 69 çıktım 3 kîlo almışım çok şükür bebeğimin kilosu da haftasıyla uyumlu
Nisan4523 Mirayinannesii 60la hamile kaldım. Şu an 23 haftayız. Ve 65kg olmuşum. Bu ay 2kg birden aldım. Sanırım 20.haftadan sonra biraz dikkat etmek gerekiyor 🙈🙈
Mariamu Mirayinannesii Mirayinannesii Ben 7 haftalığım 53 kiloydum 56 olmuşum heralde 70 i görürüm bu işin sonunda. 🤤
Mirayinannesii poyraz_5652_ yaaaa masallah çok güzel 😍 nasıl besleniyordunuz biraz tüyo verebilirseniz eğer 😂
MinikMucizeninAnnesi Mirayinannesii ben biraz kilolu hamile kaldım yavaş gitsem iyi olacak 🤣 suan çok şükür 😀 almamaya gayret ediyorum
poyraz_5652_ Mirayinannesii Tiyo olumu bilmem ama ben hamile kalmadan önce tatlıyı hamur işini çok severek tüketirdim hamileliğimin başından beri tiksinecek derecede özellikle tatlı şeylerden uzağım ben ona bağlıyorum
Mirayinannesii Nisan4523 çokta yemiyorum aslında ama nasıl aldım şaşkınım 😂😂😂 20.haftadan sonra kendimi düşünemiyorum 😂
Mariamu Mirayinannesii Ne buluyosam onu yiyorum asla dikkat etmiyorum baya sağlıksız besleniyorum sanırım 🥺
Mirayinannesii poyraz_5652_ bende yemiyorum hamur işleri falan ama alıyorum 🥲 demek ki bünye meselesiii 😂