Mirayinannesii betlkrkmaz ay inşallah valla 😂😂😂 bir daha mı geleceğiz dünyaya diyerek yemekleri gömmesek çokta almayız ama iki canlıyız ne yapalım 😂😂😂
_Aysgll_ Mirayinannesii 34 haftaligim . 54 ’le hamile kaldım. Şuan 69 kiloyum. sevindim bile çünkü 2 aydır tartilmiyorum ve rahat 20 kilo almisimdir diyodum 😂
Mine4564 65 ile hamile kaldım 30 haftalığım tam 80 kg olmuşum tartıya çıktıgım ilk gün kendimden soğuyorum benim hiç bulantım olmadı aksine iştahım aşırı açıldı üzülüyorum ama yapacak birşeyde yok şuan 😞
Mirayinannesii Mine4564 %80 yolu tamamlamışsınız neden öyle düşünüyorsunuz bence ideal bir kilo alımı almış 🥰
Mine4564 Mirayinannesii herkes çok kilo aldın diyor, az kilo alanları örnek gösteriyor düşüncesizce etkileniyorum doğal olarak 😐😞
Mirayinannesii Mine4564 sizde doğurun görelim diyin sizde. Kimseyle kendinizi kıyaslamayın lütfen bence gayet iyisiniz. Hem doğumdan sonra verilir,siz ve bebeğiniz iyi olun yeter. Herkes herşeyi konuşur kimseyi memnun edemeyiz sonuçta biz pizza değiliz 😘😍
Seragurkan Mirayinannesii 55 hamile kaldım. 65 kiloyum şuan 35 haftalığım. Tam olarak 24 haftadan sonra kilo almaya başladım diyebilirim. Ama korkmayın kilo almaktan sadece dikkatli beslenmeniz yeterli diye düşünüyorum. Arada kaçamaklar oluyor tabi😅 oda hamileliğin verdiği güzellikler.☺️ Bebeğin kilosu ve sizde bir şişkinlik ödem yoksa keyfinize bakın. Ben öyle yapıyorum. Arada kaçamaklarla hamileliğimi geçiriyorum. Ama tuzu hamilelikte hayatımdan cıkardım gerekli besinlerden alıyorum cünkü. şekerden de uzak kalıyorum. Tamamen sizin bilinçi hareket etmenizden kaynaklanıyor.
Yagmurgel2020 Mirayinannesii ahhh gözün aydın bende 54 le hamile kaldım güyya çok kontrol ediyordum kendimi ama şuan 73 kiloyum 😂😂(34+3)