Yatış pozisyonu
Busra6034 kuzum bende 15+5 hamileyim ama nedense hamileliğin başından beri sola yatıyorum bu sol tarafimi yok etse de gece sağa yatsam bile soldan uyanıyorum sanırım ikimizin de en rahat ettiği pozisyon bu olsa gerek
Minnakkurabiyeveannesi27 bende çok dikkat etmeye çalışıyorum sola yatmak için ama illaki uyku esnasında dönüyorum bide tetenoz aşısı oldum sol kolumdan yatamıyorum üstüne
Busra6034 keşke sağ kolunuzda yaptirsaydiniz neyse uzun süre sırt üstü yatmadiginiz sürece sorun olmayacağını düşünüyorum
Minnakkurabiyeveannesi27 hemşire direk sol kolunu aç dedi zaten geceleri hiç uyuyamıyorum lavaboya çıkmaktan 😂
Busra6034 😂😂😂ne tesadüf genel annelerin kacamadiklari şey galiba geceleri gelmeyen tuvalet isteği geliyor resmen yakında lavabo önünde yatacagiz 😂😂😂bende aynı durumdayım yalnız degilsiniz
Minnakkurabiyeveannesi27 valla artık tuvalette uyuklar oldum 😂
Busra6034 bende valla kuzum yakında yorgan döşek taşınacak az kaldı 😂😂😂😂
Busra6034 Herkes nerede okusam illa sola yat diyor kan akışı sebebiyle. Ama bu sağa yattığınızda kan akışı olmadığı anlamına gelmiyor tabi. Kendi doktorum da özellikle bir şey demedi. Instagram keşfette gezerken bir kadın doğum doktorunun bu konudaki postuna denk gelmiştim. Doktor şöyle yazmış. Gebelikte sağa yatmak ya da sola yatmak yoktur annenin kendini konforlu hissettiği taraf vardır. Zaten büyüyen karınla isteseniz de üzerine yatamazsınız o yüzden kendini hangi tarafta rahat hissediyorsanız oraya yatın şeklinde yazmıştı. Kaldı ki düşündüm aşırı mantıklı geldi.
Minnakkurabiyeveannesi27 allah yardımcımız olsun kuzum napalım bebişlerimiz için herşey
rengarenkduduv aynen öyle işte illa sola yatma olayı kafamı karıştırıyor
Busra6034 amin kuzum benim aynen onlar rahat olsun yeter sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Minnakkurabiyeveannesi27 inşallah 😍