Kızlar 17 haftalık hamileyim gece saga sola yatış pozisyonu fark edermi be tarafa yatmam gerek bu haftada
Yatış pozisyonu
Busra6034 doktorumda gittiğim perinatoloğumda iki tarafına da yatabilirsin dedi sırt üstü yatarsanız kan basıncı azalır bebeğin dedi sürekli sol olmaz sol da sağ da yatabilirsiniz
Nasıl rahatsa öyle yattım ben.Zaten irerleyen haftalarda göbüş büyüdükce uygun pozisyonlara yatmaya başlıyorsun.Yani yüz üstü artık yatamıyorsun falan işte.31 haftadaylm sağda yatıyirum solda sırt üstüde 🤷🏻♀️
Asyaveannesi36 teşekkür ederim yorumun için 🌸
Busra6034 o haftalarda yat yaa zaten tek tarafa belli süreden sonra yatamıyorsun 36 haftadayız döne döne yatıyorum
Busra6034 kuzum bende 15+5 hamileyim ama nedense hamileliğin başından beri sola yatıyorum bu sol tarafimi yok etse de gece sağa yatsam bile soldan uyanıyorum sanırım ikimizin de en rahat ettiği pozisyon bu olsa gerek
Minnakkurabiyeveannesi27 bende çok dikkat etmeye çalışıyorum sola yatmak için ama illaki uyku esnasında dönüyorum bide tetenoz aşısı oldum sol kolumdan yatamıyorum üstüne
Busra6034 keşke sağ kolunuzda yaptirsaydiniz neyse uzun süre sırt üstü yatmadiginiz sürece sorun olmayacağını düşünüyorum