Sedasude Mavi1 ewet benide bu bencilliği kırıyo ben herseyin en iysi olsun dye cabalarken kendi sorunları kendi tek basına yasıyomus gbi dawranması kırıcı fazlasıyla
Mavi1 Sedasude sen üzülme bu onun ayıbı, onun düşünmesi gerekir sen sessiz kal, konuşma illa ki soracak ne oldu diye o zaman yaptığının ne kadar kırıcı olduğunu söyle canım
Sukranerolkaradag Sedasude Bu cümleden sonra istediğini yapabiliyorsa yapsın bakalım. Merak etme gelecek. Düşüncesizce bir cümle kurmuş sana sadece.
Sedasude Sukranerolkaradag ama elli kez düşünmesi gereken hatta düşünmeden bu fikri dile bile getirmemesi gereken bişe 😑😑
[silindi] Sedasude ben olsam zıkkımın kökünü ye derdim yani mangalmış arkadş mış yerin dibine batsın seni nasıl yalnız bırakır 🤬
Sedasude [silindi] suan doğucagımı düşünmem gerekirken sadece düşündüğüm üzüldüğüm seyler sinirlerim alt üst oldu 😶😶
Sedasude [silindi] ben bu haldeyken bu cümleyi kurduysan hastanenin kapısına bile gelip bebegm karım war deme dedm hem bu cümle kullanılmışken yok gidemezsin diye tawr yapmak inan içimden gelmedi admın zaten bunu düşünmesi gerekmiyomu 🙄🙄
[silindi] Sedasude gerekiyor ama düşünmüyor ben olsam ağzıma geleni söylerdim valla kıyamet kopardı 🤬
Happymammy Sedasude ay kusura bakma ağır kaçabilir ama cüşşşşş yani sen orda kıvranırken sancıdan adam mangala gitmek istiyo. Düşüncesizliğin bu kadarı fazla
Sukranerolkaradag Sedasude Düşüncesiz işte. Kadın olarak yanlış bir cümle kurunca "vay efendim de falan filan" Boşver değerini sorgulama. Gelecek ve bu dediklerinden de utanacak.
NurEymen Sedasude Erkek milleti şaşırmamak gerekiyoo her haltı yaparlar snra ne var bunda derler. Yerinde olsam defol git dogumdan snra da gelme derim.
Sedasude NurEymen bu kadarı şaşırttı ama ne yalan söyliyim beklemiyodum ben doğumdan korkularımdan bahsedip destek beklerken 🙄🙄
Puhukuzusu Sedasude Abaca eşiniz bebekten önce son mangal diye mi düşündü tövbe bismillah.. Bence ona tavır gösterin, yani yüzünüz ona karşı gülmesin hiç, yaptığı hatayı umarım anlayacaktır..
Sedasude Puhukuzusu zaten istesemde gülemem cok agır geldi bu defa yaptıgı ki sürekli arkadaslarıyla zaman geciren ne yapsam bıraktramadıgım arkadaslaryla gezen bi insan bi gün duramadı
Sedasude [silindi] olayın sokunu atlatamdım ki yani zaten sitresliyim gelmiş kullandıgı cümleye bak bikaç bişe döyleyip kalktım yermden gece boyunca da uyu uyuyabilirsen tabi 🙄🙄
[silindi] Sedasude zaten bırakmazlar rahat bi doğurasın illa sinirlerini zıplatacaklar😡zaten hamilelik zor bide yetmiyor gibi insanlarla uğraş 🙄
Zeynepcelik Sedasude canim ilk bebeyiniz birde bence abartmıs arkadas herkezin var bu bir dogum arkadaşi dogurmuyo eşisin onun sorumsuzlugun bu kadari sinir bozucu ama bide böyleki deyistdremesin tatlim o yüzden bebeyini kendini düsün Allah yar ve yardimcin olsun
Sedasude Zeynepcelik amin canım haklısın aksam gelip hiçbişe olmamıs gbi dawranıp üste cıkmya calışcak olmasıda ayrı sinir edyo hep böyle 😶😑
NurEymen Sedasude Canm beklentiyi ne kadr yüksek tutarsan üzüntün o kadr büyük olur. Bırak nee hali varsa görsün tavır yap umursamama kendisini belki hatasnın farkına varır
Sedasude [silindi] aynen suan düşünmem gereken kızımken su hale bak anlayıs yok işte bu yükü tek omuzlamışım ben bu haldeyken mangal düşündüğüne göre🙄🙄
Elif1402 Sedasude seni o kadar iyi anlıyorum ki bebeğim şu an 28 günlük sancim tuttuğunda eşim annemi ve beni hastaneye bırakıp eve uyumaya gitti 😒😒 doğumdan sonra annesinin lafına gidip bana yapmadığını bırakmadı şuan annemin evindeyim 😓😓
Sedasude Elif1402 sorumsuzlar xaten ailelerinden yüz buldukları için böyle oluyoruz Rabbim büyük sende cekiyosun benm gbi 😶😶