Sedasude Zeynepcelik amin canım haklısın aksam gelip hiçbişe olmamıs gbi dawranıp üste cıkmya calışcak olmasıda ayrı sinir edyo hep böyle 😶😑
NurEymen Sedasude Canm beklentiyi ne kadr yüksek tutarsan üzüntün o kadr büyük olur. Bırak nee hali varsa görsün tavır yap umursamama kendisini belki hatasnın farkına varır
Sedasude NurEymen bu yüksek bi beklenti degl hakkım olan deglmi olması gerekn normalde o yüzden bi beklntim yoktu bebegin doğcak kocan mangalda düşünsene 🙄 şaka gibi
Sedasude [silindi] aynen suan düşünmem gereken kızımken su hale bak anlayıs yok işte bu yükü tek omuzlamışım ben bu haldeyken mangal düşündüğüne göre🙄🙄
Sedasude Elif1402 sorumsuzlar xaten ailelerinden yüz buldukları için böyle oluyoruz Rabbim büyük sende cekiyosun benm gbi 😶😶
Sedasude [silindi] amin canım hersey bebegim için Rabbim sag salim kucagımıza almayı nasip etsin miniğim için sabredyorum 🙄🙄
NurEymen Sedasude Şaşırmıyorum kuzum benm adamın yaptıklarını gördükten sonra. Agır bir kelime kullanıcam şimdi bunlara ayıp olacak ama 😁 Dedigim gbi konuşma kendsyle nasl davranıyorsa öyle davran sende
Deletedmom444 Sedasude Bence değersiz olan siz değilsiniz değersiz olan başkaları bu durumda ...siz değerli olmasaydınız Rabbim bu kalp kırıklığıyla sınamazdı belkide sizi üzülmeyin sabredin Allah yeter... Değersiz insanlar için kendinizi üzmeyin
Sedasude Deletedmom444 Saol canım Allah böylelerine akıl fikir wersin acaba benim kocam kadar sorumsuzu warmı başka inşallah yoktur bu kadarına dayanılmıyo cunku
Deletedmom444 Sedasude bu yönde olmasa da başka yönde sorumsuzlukklari var herkesin dayanılmayacak kötü huyu var emin ol baskasininki belki mangala gitmez ama başka berbat bir huyu vardır imtihan dünyası...
Mrvbdk Sedasude bende senn gibiydm ama eşim bu anlattgn gibi değildi ama ark cok düşkndü bi seçim yapmasnı istedm yoksa bu evllk yürümez dedm pda düzene soktu kendni
ZeykemKaya Sedasude heeee oldu canım ya dusuncesız bırak defolsun gıtsın geldıgınde de yuzunu gormek ıstemıyorum dersın
Duygue Sedasude ne sorumsuz bi adam o bebeği tek başınamı yaptınki sen böyle davranıyo başlarım arkadasınada neyinede mangalda yemesin doğum günü ne olmus