Evet tatlış anneler ve tatlış anne adayları kadınlar kulübünde şöyle bişey okudum 12. Haftada ikili tarama testinde free (serbest) beta hcg 50 üzerinde olursa bebek kız 50 altında olursa bebek erkek oluyormuş böyle bişey olsa doktorlar hemen cinsiyeti ultrasona bakmadan söylerlerdi ama 😊 hadi eğlenmek için bakalım birlikte 😊

ozge07070 ilk kez böyle birşey duyuyorum 😀 serbest bhcg 23 çıkmış benim.cinsiyetimiz erkek.Tesaduf olabilir belki ama benimki tuttu😀

ozge07070 52 çıktı benim kız, iki arkadaşımın biri 34 biri 39 ikisi de erkek bilmiyorum tevafuk mu 😊

Bsrtncsoy bende kadınlar kulübünde okudum da şaşırdım sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰

Ayse32 bende bilmiyorum ki bende okuyunca şaşırdım 😍 sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah ❤️

ozge07070 inşallah evet bende orda görmüştüm tutan da var tutmayan da ama ben genelde tuttuğunu gördüm açıkçası 😊😊

Benim 88 ve erkek rus takvimi cin takvimi ne carsa baktim hepsi miz gosteriyo ama oglum olucak 2 oglum daha var

Ayse32 benimde 135 doktor ultrasonda %80 erkek dedi ama bilmiyorum 🥰