Bsrtncsoy bende kadınlar kulübünde okudum da şaşırdım sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰

Ayse32 bende bilmiyorum ki bende okuyunca şaşırdım 😍 sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah ❤️

ozge07070 inşallah evet bende orda görmüştüm tutan da var tutmayan da ama ben genelde tuttuğunu gördüm açıkçası 😊😊

Benim 88 ve erkek rus takvimi cin takvimi ne carsa baktim hepsi miz gosteriyo ama oglum olucak 2 oglum daha var

Ayse32 benimde 135 doktor ultrasonda %80 erkek dedi ama bilmiyorum 🥰

Ayse32 evet onuda okudum canım 140 üstü olursa kız altı olursa erkek diyorlar ilk duyduğumda 170 di 12 haftada gittiğimde 150 dedi doktor 🥰

ozge07070 hayırlısı canım bende bütün hurafeleri yaptım ama tam tersi çıkmıştı 😊😊 allh gönlüne göre versin inşallah 😊🌸

ozge07070 o batil inanç degil doğru. Benim 33 çıkmıştı oglan yanimda ki bayanin 100 kusurdu kızı oldu. Birde o gün birçok kisiye yaptılar aynk hafta olanlara o güne gun vermisler özellikle. Benim bildiklerim hep dogruydu. Hani bu cin takvimi gibi ya da bebek sagdami solda mi gibi birsey degil 😁