BetulGunduz29 İstanbul Ümraniye Afiyet Hastanesinde Bayan Perinatoloğa 450₺ ye yaptırdım. Çok da memnun kaldım. Doktor o kadar bilinçli biriydi ki böyle parmak sayısına organ sayısına bakıp elhamdülillah elhamdülillah deyip durdu sayarken 🙈 Hatta çıkarken de bebeğiniz sağlıklı olduğu için bir sadaka verin demişti benim çok hoşuma gitti 🤭♥️
Anniii Dingin ben İstanbul’da Hamidiye Etfal Sarıyer binasında yaptırdım önce kadın doğuma randevu alın onlar perinatolojiye yönlendirecek size perinatolojide gün veriyor ona göre gidiyosunuz
eceturan Mom62266 evet aradim simdi. Cok saol cok tesekkur ederim. Karamursel’den gidicem buralarda asiri pahali.
UrasEgeBabysMom Elzemmmm Radyoloji uzmanı yapıyor, benim herhangi bir riskim yok bu yüzden perinatoloji bölümü var mı orada hiç bilmiyorum
Elifkrkmz1 Yagmurgel2020 kendisi benimde doktorum gerçekten mükemmel bir doktor gebelik takibimi başından beri kendisi yapıyor
Busramnida duygulu62 500 tl 😪 Şimdi her şey pahalı… şehir ve dr fark ediyor bu ücretlerde sabit bir şey değil yani
Kbrbisi21 incimercan biz devlete gidiyoruz normalde cok detayli goruntu yok :) eşimide iceri almiyorlar o yuzden hep bi merak icinde :)
incimercan Kbrbisi21 ben de gittim bi kaç kere, eşin içeri alınmaması çok kötü, bizimki sinirleniyor😀 çok heyecanlı o da görmek istiyor, keşke babalar süreçten bu kadar uzak tutulmasa devlet hastanelerinde. Evet ultrasonlar da kötü devlette:/
adsmom 22 Ekim’de randevum 940 TL civarı diyor ama özel sağlık ile 650’ye düşebilirmiş 🤷♀️ medipol Koşuyolu hastanesinde