incimercan Kbrbisi21 ben de gittim bi kaç kere, eşin içeri alınmaması çok kötü, bizimki sinirleniyor😀 çok heyecanlı o da görmek istiyor, keşke babalar süreçten bu kadar uzak tutulmasa devlet hastanelerinde. Evet ultrasonlar da kötü devlette:/
Kbrbisi21 incimercan ya kovitten dolayi alamayiz diyorlar ne alaka anlamiyorum kimi asistanda mahremiyet diye birsey var diyo esim hepten sinirleniyo kovitten dolayi olsa oraya annesiyle ablasiyla gidip gurenlerde var bi bizde mi sorun var anlamiyoruz
incimercan Kbrbisi21 ben Cerrahpaşaya gittim. Hiçbir yakın alınmıyor, sadece gebe giriyor poliklinik koridoruna, bekleme alanı dışarda kalıyor.
Bidinannesi Mysunshinee merhaba ne kadar sürdü kontrol acaba cd ve renkli foto verdi mi konuşkan bir doktor mu memnun kaldınız mı yani açıklamalarından gitmeyi düşünüyorum da
Mysunshinee Bidinannesi toplam yarım saat falan sürdü. CD ve fotoğraf ücretli. Biz çok memnun kaldık ekranda gördüğü her şeyi anlattı sonra rapor yazdı ve raporu da açıkladı. Yine olsa yine ona gideriz.