incimercan Kbrbisi21 ayrıntılıda organlarına bakıyorlar ekstra, bebeği görmek istiyorsa muayeneye gitmeniz yeterli😂 özel hastanelerin ultrasonları kaliteli ve renkli çıktı da veriyor benim dr’um😀😀
incimercan duygulu62 ben de 500 TL’ye yaptırdım, ilk duyunca pahalı geldi ama parayı verince acısı geçti 😂
Kbrbisi21 incimercan biz devlete gidiyoruz normalde cok detayli goruntu yok :) eşimide iceri almiyorlar o yuzden hep bi merak icinde :)
esra_egemen duygulu62 İstanbul Güneşli Erdem hastanesi perinatoliji uzmanı muayene etti 45 dk sürüyor. İşlem sonunda renkli resim çıktısı ve CD+yazılı rapor verdi. 500₺ idi
Elzemmmm UrasEgeBabysMom merhaba .bende can hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum. Acaba hangi doktora yaptırdınız. Radyologlar mı yapıyor. Yoksa perinatoloji bölümü varmı
UrasEgeBabysMom Elzemmmm Radyoloji uzmanı yapıyor, benim herhangi bir riskim yok bu yüzden perinatoloji bölümü var mı orada hiç bilmiyorum
Mom62266 eceturan Özel ADAMEDİCA doktor da radyoloji Tülay Trabzon. Bu doktor da uzman sadece ultrason renkli değil bilgin olsun 🌸
eceturan Mom62266 evet aradim simdi. Cok saol cok tesekkur ederim. Karamursel’den gidicem buralarda asiri pahali.