Busraninannelikdunyasi Elsu26 Alper yurdasiper memnun kaldınız mı acaba. Ne kadar sürdü detaylı ultrason? Eşinizi de aldılar mı odaya
Elsu26 Busraninannelikdunyasi eşimle beraber gittik benim bebeğim yüz üstü yatıp kendini göstermediği için yaklaşık 5-6 saat orda kaldım doktorun yanına girdim girdim çıktım 😂 ortalama 1 saat tuttu ve çok güzel ilgilendi ben memnun kaldım Allah tekrar bebek nasip etse tekrar ona giderim 😊
Deletedmom_33 Nslhn15 Kadın doğum değil de perinatoloji prof doktor muayene ediyor. Perinatoloji bilgdigim kadarıyla fetüs-bebek gelişimi anne karnında riskli gebelikler filan onların takibinde oluyor
Smraozn12 duygulu62 özele gidiyorum doktorumun tavsiyesiyle 2 gebeliğimdede üniversite hastenesindeki doktora yaptırdım 280 TL ye aşırı derecede ilgiliydi çok memnunum öle olmasa 2.ciyede gitmzdm zaten Özel muayenesi olan biyer de 450 istemişti
canoldunbebegim duygulu62 istanbulda 600₺ uyguna bile bulmuşsunuz tabi perinatolog ise, radyologlar var 200 ile 400₺ arası bakıyor ama en iyisi perinatoloji uzmanı bi hekimin değerlendirmesi
Anniii Dingin ben İstanbul’da Hamidiye Etfal Sarıyer binasında yaptırdım önce kadın doğuma randevu alın onlar perinatolojiye yönlendirecek size perinatolojide gün veriyor ona göre gidiyosunuz
eceturan Mom62266 sakaryada nerde yaptirdiniz? Kocaelindeyim ben Uzmanlara sordum 700 tl dedi bende randevu alayim..
Mom62266 eceturan Özel ADAMEDİCA doktor da radyoloji Tülay Trabzon. Bu doktor da uzman sadece ultrason renkli değil bilgin olsun 🌸
Elifkrkmz1 Yagmurgel2020 kendisi benimde doktorum gerçekten mükemmel bir doktor gebelik takibimi başından beri kendisi yapıyor
Bktece duygulu62 ben 700tl.ye yaptirdim ilk pahali geldi ama doktordan cok memnun kaldim aldığı parayi sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum