tomrisveannesi Saadet14 dizin üstünden koltuk altına kadar sür dedi benim doktorum pehlivan gibi 🤣🤣 bende hindistan cevizi yapı sürüyorum çok güzel kokuyor
Kelebekkannesi 35lavanta kaşintı çok oluyor elimden geldıgınce kasımamaya çalışıyorum peki başka çatlar mı ki yani 😳 ufak bı tane tek kırmızı cızgı çıktı
35lavanta Kelebekkannesi bu olabileceğini gösteriyor ama olmayabilirde genlerde çok etken.. arkadaşım hiiiç çatlaması 39. Haftaya girdi bi anda heryeri çatladı yani garantisi yok ama hiç öatlamayan arkadaşlarımda var bence dediğğm gibi tamamen genetik kaşımayın bol su için
Poyrazin_annesi Boşuna kremler sürmeyın bence çünkü vucut çatlamaya meilliyse her türlü çatlıyor . Benım şuan çatlagım yok daha 18 haftalıgım ama çatlagım olursa guzellık merkezlerınde çatlak tedavısı yapıolar cokta guzel oluyo🥰
Kelebekkannesi Poyrazin_annesi aynen kesınlıkle vücut yapısıyla alakalı bir durum. Ben en başından beri sürüyorum yağları filan .
Kevser15 fatmagull01 38+ 5 teyim bu haftaya kadar çatlağım oluşmadı 12 haftalıkken mustela kullanmaya başladım fakat bu hafta 3 yerden çatladı
Melishilal Elisaturgut ay o kadar para verdım 😅 daha dun aldım mecbur ıkısını de kullancaz teşekkür ederim bu arada canımm 🙏🏻❤️
GizMeh fransizkalan benim göğsümde de kahverengi nokta nokta lekeler oldu onlarda mı çatlak acaba böyle kir gibi duruyor 🤦🏻♀️ Leke mi çatlak mı bi anlam veremedm
Melekkiz_1 fatmagull01 ayy ben 17haftamdayim göğüslerim kızarmaya başlamış yani catlamua başlıyor sanirrm bio oil yağını kullanmaya başladım güzel nemlendiriyor
Gzmysf1608 Benim 7 buçuk aylık tan sonra başladı ben bütün doğal yağlardan karışım yaptım onu sürüyorum
Evlatsevgisi2 fatmagull01 ayy çatlamadi şükür dedim 34 e kadar ohh dedim catlamiyor doktorun önerdiği bı krem vardı ne güzel ise yariyormus iyiki almışım dedim sonuç 34 ten sonra kaşınmaya başladı kasimadim kasimadim göbeğim pazar kalabaligi gibi mübarek yol yol catlamislar 🤣😂😂😂😂😂🤷🤷🤷 yani napsak da onlar catliiyacaklaer bacım baş geleni duymadım görmedim varsa da helal olsun derim ama bunyedendir tabi oda
gizemgezer Edanur-gul benim ilk doğumumda doğumdan sonda bacak ve belimde inanılmaz çatlama oldu. ikinci gebeliğimde 36 haftdayım h iç çatlağım yok.
Edanur-gul gizemgezer değişiyor demek ki ilkinde vücut gerile bildiği kadar geriliyor 2.sinde zaten bir kere esnedigii için o kadar etkilenmiyor demek ki
Burcu0302 Saadet14 benimde ilk popom çatladı oraya mustela sürmedim Hindistan cevizi yağı sürdüm genelde kremler aZa indiriyor illaki çatlıyorrr
Minnosumm89 fatmagull01 bu biraz vücutla ve genetikle alakalı. Ben 8. Ayıma girdim çatlağım ilk.ilk çocuğumda da olmamıştı. Önemli olan kaşımamak öle harıl harıl. Birde lierac herkeste işte yaramıyor
Damladzdslk fatmagull01 benimde 14+6 deli gibi kasiniyorum ya uyuz olmuş gibi nasıl tatlı bı kaşınma var 😬