Elif7221 fatmagull01 bio oil yağıni kullandim 3. Ayimdan beridir. 35 haftalığım suan ve bu hafta maalesef çatlaklarım oldu belde birkac tane karin altinda da birkac tane acayip kaşınıyor daa o kadar krem sür sen sona gelince çatla sinirlerim cok bozuldu…
balmelek dilak buğday yağı çörek otu yağı kantaron yağı badem yağı bunları karıştırdım. Hergun kullandım.bir tıp kitabında görmüştüm bu karışımı
Buseylul Ben hep unutuyorum surmeyi hic catlamadim . Umarim catlamam anca aklima gelince krem suruyorum. bizim sulalede catlayan yok ama hayirlisi bakalim . 34 haftadayiz suan Hic kasinmamda olmadi . Catlak oncesi mi kasiniyo
Melos1 fatmagull01 Çatlak birazda genetik ben basından beri bebe yağı sürüyorum normalde vücudum müsaittir catlamaya zayıfladığımda baya çatlamış onlar duruyor ama hamilelikte henüz olmadı 29 haftalığım. Olursada yapıcak bişey yok oğlumdan en güzel hediye💙
Kumrs doğal,katkısız ürün arayanlara kudra cilt besinlerinin anne bebek ürünlerini öneririm ben çatlak kremini kullanıyorum memnunum bebek ürünlerini de buradan temin edeceğim☺️
35lavanta Kelebekkannesi bu olabileceğini gösteriyor ama olmayabilirde genlerde çok etken.. arkadaşım hiiiç çatlaması 39. Haftaya girdi bi anda heryeri çatladı yani garantisi yok ama hiç öatlamayan arkadaşlarımda var bence dediğğm gibi tamamen genetik kaşımayın bol su için
Minoo01 fatmagull01 istediğini kullan. Biraz ırsı. Bende hiç yoktu ne olduysa doğumdan sonra oldu 🤦🏽♀️ O kadar kremler kullandım birde 🤷🏻♀️ Şimdi ikinciye gebeyim saldım bunda biraz