BKF Ela_124 ne güzel benim göğüslerim belliydi önceden de kilo alıp vermeye çatlamıştı hemen öyle aman aman Bi kilo almada değildi yani
Mdm Çatlak olduktan sonra geçirebilen var mi bir de kaşıntı için ne yapıyorsunuz ben dayanamiyorum kasıyorum yara olcak neredeyse göbeğim acımaya başladı ☹️
MCansuUz fatmagull01 şuanda yok bende aloe vera jel kullanıyorum her dustan sonra birde arada bir nivea sıkılastırıcı krem uyguluyorum bakalımm benim çatlamaya çok müsait kilo alıp vermeden kaynaklı kalçalarımda var mesela inşallah karnımda orası gibi olmaz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Oznurakts fatmagull01 Bende 28 haftalık oldum yeni başladım yağ kullanmaya. Tatlı badem yağı haftada iki sürüyorum (sırf kokusundan tiksindiğim için) uni baby sprey yaği her gün sürüyorum, kaşıntı hafif var ama kasimiyorum. İnşallah çatlak oluşmaz. Öneri üzerine değil kafama göre kullanıyorum bu ürünleri bunu da söylemeden geçmeyeyim
miquelle fatmagull01 soylediler mi bilmiyorum ama strech&marks diye bir firmanin cok iyi oldugunu biliyorum ama catlaklar olusmadan baslamaniz lazim
Aycann06 fatmagull01 biz 33 haftalik olduk 12.haftadan itibaren bio oil kullanmaya başladım şuan henüz hic yok ama fazla kilo almadm ondanda olabilir umarim bundan sonrada olmaz :))
Aycann06 fatmagull01 biz 33 haftalik olduk 12.haftadan itibaren bio oil kullanmaya başladım şuan henüz hic yok ama fazla kilo almadm ondanda olabilir umarim bundan sonrada olmaz :))
annembabam Ben de 2. Aydan bu yana kakao yağı ve bebek yağını günde 3 kez sürüyorum . Çatlağımız yok çok şükür . 23. Haftalık 🙏🏻🌸bol su içmek önemli , gerçek su ki; işin bir de genetik boyutu var unutulmaması gereken.
Begonvill fatmagull01 sakın kaşımayın.Ve nemlendirici yada yağları cok abartmayın.Mustele çatlak öncesi kremi almştm 2 günde bir duştan sonra normal bir şekilde sürdüm hiç kaşımadım.Normal doğum yaptım ve çok şükür hiiç çatlağım olmadı.
35lavanta Kelebekkannesi orası sanırım her göbeği delik olanın yaşadığı bir sorun benim ilk hamileliğimde sadece göğüslerim çatladı küçüktü bi anda şişince tabi gariplerim alışkın değil çatır çatır çatladı 😂😂 birde sizin dediğiniz gibi piercing yeri çatladı karnımda başka hiç yoktu ama ben düzenli hindistan cevizi yağı kullandım bakalım bundada erken başlıcam umarım önceki yerleeden devamı gelmez sabah uyanır uyanmaz sizde ne kullanıyorsanız hemen sürün öğlen bidaha akşam bidaha artık daha da büyüyecek karnınız hep nemli tutun ve asla kaşımayın
Kelebekkannesi 35lavanta kaşintı çok oluyor elimden geldıgınce kasımamaya çalışıyorum peki başka çatlar mı ki yani 😳 ufak bı tane tek kırmızı cızgı çıktı
sedanursahin fatmagull01 benim ailem çok çatlamaya meyilli oldugu halde ben ilk 3 ay kullanmadım çok pişman oldum ama 14. haftamda ayaklarımdan başladı lierac ve bio oile basladım ama malesef çaresi olmadı suan kollarım tüm bacak kalça ve göbeğim full çatlak yine de bir umittir yasamak ürünlere devam ediyorum🤣
gonulbodurr fatmagull01 aaa brnimde gobegim cok kasiniyo ondan mi yani pul pul dokulme yok ama kasinti var ben dalin bebek yagi kullaniyorum ama her gun deil 19+4 gunluguz kirmizi kirmizi serit gbi kucuk kucuk ama dusunmemistim kasintinin catlak olabilcegini
sevnc16 fatmagull01 bioil öneririm göbegime onu sürdüm hep şuan 9. aya girdim bir tane bile çatlak yok
Lavininannesi1 fatmagull01 Bende lilerac kremini ara sıra kullanmama rağmen doğuma kadar tek bir çatlağım olmadı,doğumdan sonra fazlasıyla oldu ama😂
Ela_124 Lavininannesi1 Cok guzl bay bayan cift baş ve banyo havlusu satiorum Royal homun çocuğumun eksiğini almak için isteyen özelden ulaşabilir 250 TL’ye