Saadet14 fatmagull01 Bana doktorum 3.ay kontrolumde artık kullanmaya başla demişti. Ben sadece Hindistan cevizi yağı aldım simdi 26.haftam cok şükür birsey yok gorunurde. Her gece sürdüm ama aksatmadim. Bi tek popo kismima surmuyordum orda olmus malesef. Sen sadece gobekle kalma bacaklarina popona da sür.
tomrisveannesi Saadet14 dizin üstünden koltuk altına kadar sür dedi benim doktorum pehlivan gibi 🤣🤣 bende hindistan cevizi yapı sürüyorum çok güzel kokuyor
Burcu0302 Saadet14 benimde ilk popom çatladı oraya mustela sürmedim Hindistan cevizi yağı sürdüm genelde kremler aZa indiriyor illaki çatlıyorrr
Aycey11 fatmagull01 çatlak maalesef daha çok cilt yapısıyla alakalı . İlk 3 ay önerilmiyor ben üçüncü aydan sonra günde 3 kez doğal yağlar (badem-hindistancevizi -avokadolu-susam gibi )sürdüm ama 32. Haftada bi anda çatladım . Bir başkasına bakıyorsun hiçbir şey sürmüyor ama sıfır çatlak 🤷♀️ O yüzden pahalı bir ürüne gerek yok siz önlem alıp yine nemlendirin ama cilt yapısı uygunsa her türlü çatlak oluşur
Sellinn fatmagull01 ogluma hamileyken son aylara kadar yoktu son aylar basladi dogumdan ciktigimda hepsi cikti ortaya cok fazla catlagim var hatta bazilari yırtık su an 2. Hamileligim catlamamak icin yag kullanıyorum fakat pek umudum yok birazda yapi sanırım bilemiyorum 😏
Elissaaa34 fatmagull01 fatmagull01 39 haftalık olcam nerdeyse geçen hafta çatlaklarım oldu bende yap krem jrl bşr sürü şey kullandım hatta artık olmaz bende ya dedim 1 haftada çatladım genetik çünkü😒
Milkshakee fatmagull01 doğum yaptım tek çiziğim yok canım badem yağı ve zeytin yağını karıştırarak kullandım ama hergün değil haftada 1 falan yaptım çok şükür nokta dahi yok 😊
balmelek fatmagull01 ben 37+0 da doğum yaptım. Göğüslerim baya çatladı. Ama karnım hiç catlamadi.bende 16. Haftadan sonra doğal yağlar karıştırıp kullandım.ama.gogsume hiç surmemistim.bende genetik kaynaklı diyenlerden in.ama yinede tedbir amaçlı kullandım.bu ikinci gebeligimde çatlayacak gibi duruyor bakalım.
Sedayavuz 37+2 hamileyim ve düzenli hiç ihmal etmeden cildimi nemlendirdim ve hiç çatlamadan bu zamana kadar gelmiştim ki dün aynada bir takım çatlakları görene kadar 🥲
busra5501 fatmagull01 8. Haftadan itibaren akşamları lierac gündüzleri badem hindistan vs vs karışım bir yağ aldım eczaneden onu sürüyorum yumuşacık yapıyor. 23. Haftaya gireceğim çatlağım şimdilik olmadı ama bundan sonra oluyormuş diyorlar. Bol su içmeyide ihmal etmeyin.
Kbrbisi21 Hamileligimin basindan beri masaj yaparak aynısafa vazalini suruyorum gobegime :) daha catlak oluşmadi :)
perilice123 fatmagull01 kacinci haftalarda hatirlamiyorum benim de bir ara pul pul olmustu. O zaman cok kuru olursa catlak yagi da eklemistim ve daha sık lierac sürmeye başladım ne çatlak oldu ne de pul pul oldu bir daha.
MelH fatmagull01 35+5 im 4 gün önce farkettm göbeğin alt kısmında 😏🤦çatlamaz herlde bu saatten sonra diordum ama daha doğuma kadar baya catlarim demekki
Guness2021 İlk başlarda Hindistan cevizi yağı kakao yağı kullandım, karnım iyice büyümeye başladığından itibaren sabahları sarı kantaron yağı gece yatarken lierac göbek ve göğüse, basen ve iç bacaklara bio oil kullanıyorum.