momsturk fatmagull01 34+4 oldum yeni çatlamaya başladı göbeğimin sivreldiği yerden. zaten dünden beri çok gergin bi baktım çatlamış ama mor gibi rengi beyaz değil. vazelin aleovera kullanıyordum ama olmadı demek ki. ben de krem bakayım buralarda 🤷♀️
momsturk MelH inşallah beyazlamaz ya baya uzun yarılmış çünkü bi de erkek bebek bekliyorum karnım sivri gidiyor hem sağdan hem soldan uzun uzun aynısefa balsamı alcam o iyi gelir diye düşünüyorum
Melishilal fatmagull01 canım 7 aylıgım sukur catlagım yok hep nıvea bebe yagı kullandım dun öneriler üzerine gidip lierac catlak kremıne 260 lira verdım ama bebe yagı kadar etkılı olucagını sanmıyorum nemlendırmıyor bıle secım senın 👍🏻
Elisaturgut Melishilal nemlendirmiyor çok ama derini esnetiyor gergin bırakmıyor o yüzden çatlamaya izin vermiyor canım
Elisaturgut Edanur-gul hamileliğimin ilk ayından beri hem lierac hem bebe yağı kullandım hiç kaşınmıyorum ve pullanma da olmadı
Melishilal Elisaturgut ay o kadar para verdım 😅 daha dun aldım mecbur ıkısını de kullancaz teşekkür ederim bu arada canımm 🙏🏻❤️
Elisaturgut fatmagull01 ilk haftamdan beri lierac ve bebe yağı kullanıyorum, 38. Haftama giricem hiç kaşınmam olmadı hep nemlendirdiğim için pullanma falan da yasamadım bol su da iç cildin kurumasın kuru cilt çatlar
Elisaturgut fransizkalan beyaz rengine dönmeden kırmızı morken krem kullan beyazmalamadan engellemen gerek kantaron yağı cok iyiymiş bu konuda ve lierac tabii ki. Hazır taze iken sabah aksam sür
Eni fatmagull01 benim hiç çatlağım yoktu fakat doğumdan sonra bazı yerlerde çatlak oluştuğunu gördüm. Fazla değil ama şaşırdım. Bio oil ve mustela kullandım.
m_seda41 Ben yorumlara dayanarak badem yağı ve hindistan cevizi yağı aldım.sadece badem yağı kullanıyorum şuan için ama kaşıntı vs yok,arada unutmazsam sürüyorum, üşeniyorum 😊
Teadora fatmagull01 bio oil ve halis zeytinyağı ilk gebeliğimde de öatlak olmadı suan hamileyim yıne yok ne kadar erken baslarsan okadar ıyi canım
Fatmaakmese Edanur-gul bio oil ve arifoğlunun çatlak önleyici yağını kullandım hiç olmamıştı ama 38 den sonra bir de ne göreyim alt tarafları ve bacağımın iç kısımları çatlamış🥺🤦♀️ çok üzüldüm ama yapacak birşey yok
zekendir Edanur-gul ben de liberac kullandım çatlamadı göbeğim doğumdan sonra da .çok şükür .ama memeleri unuttum onlar çatladı biraz .oraya da sürün unutmayın
Sehnur fatmagull01 o tamamen vücut yapısına bağlı aslında vücudun esnekse çatlamaz değilse ne kullanırsan kullan çatlıyormuş annenizde çatlak oluşmuş mu bazen genetik te olabiliyor 😊
secoz fatmagull01 33. Haftamdayım sadece bi kaç kez nemlendirici kullandım, Allah’a şükür hiç olmadı daha sadece kalça ve poppmda var bi iki tane
Melikemreclk secoz Ben her gece yatmadan tüm vücuduma bebek yağı sürüyorum şükür şuan bişey yok 31+5 deyim herkeste çatlak olucak die bişey yok bence genetik