Pinar__50 rabiamustafa ben Almanyadayım tamamen uyuttular zaten ne olduğunu da anlamadım dedıler bebegın kalbı durdu hemen amelıyata götürdüler ağzıma maskeyi verdıler sonrası yok bı de baktım hersey bıtmıs uyanmışım
desem Imasleeper 14.cu haftamda tamamen bitmisti ama ozamana kadar cok cektim herkes biter diyordu ama hic inanmiyordum bitecegine cok sukur bitti suan 33 haftaligim ve cok sukur rabbime yanma bulanti hic bisey yok
Busra_aras ozgei evet ama ben Mart 3 adet oldum Mart 21de evlendim 28haftalik hamile olmam gerekiyor ama 30haftalik hamileyim
ozgei Busra_aras ama gebelikte 40 hafta hesabına adetin ilk gününe göre başlanır, siz 31 haftalık hamile gibi çıkıyorsunuz adete göre👍🏻
Busra_aras ozgei anladım canım teşekkür ederim peko bişi sorcam ben bugün hastaneye gittim perinatolojiye yönlendirdiler mega sisterna megna denildi doktor dedi bebegin kafatası geniş riskli mi
Minnosumm89 Sevgi006 ben ilk oğlumu 38 haftada 2740 ve 47 cm doğurdum. Sağlıklıydı maşallah kilo önemli değil. Bol muz ye kaşar ye tahin helvası ekmek ye süt iç. Bunlar bebeğe de kilo aldırıyor
ozgei Busra_aras hiç bilmiyorum ama perinatologlar ayrıntılı bakıyor eğer bir şüphe varsa.İnşallah sıkıntı yoktur. Ayrıntılı ultrason yaptırmış mıydın? Onda sıkıntı var mıydı
rabiamustafa Dilekcnkn yaa negüzel benim ilk gebeliğim normal istiyorum inşallah ama bakalım ne diyosunuz zormu çok😞