fztfatmazel Buse27 sormaa:( gece olsun istemiyorum yahuu, geceleri aşırı kötü oluyorum, yemek yemekten korkuyorum resmen
Papatyanne33 Sevgi_kuscu Kimisi 20 lerde hissediyor ilk olunca insan anlamıyor. İnşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Gmzeucr Melike-eymen ya bizimkide kendi doktorum erkeğe benziyo ama biraz sırtı dönük bidahaki sefere netleştiririz dedi biz tabi çok heycanlandık eşimle o yüzden ordan çıkışta direk özele gttik ordaki doktor yüzde yüz erkek dedi ☺
biaslanannesi1 Beyzabeser ay bana öyle geliyor susam tanesi kadardı ne bileyim çok şükür rahat bi hamilelik gecirdigimden olabilir
Aysezey bebegimizibekliyoruz1 anladımm. Allah kolaylık versin 🤲🏻 magnezyumu banada verdi doktor iyi geldiyse bende devam ediyim kullanmaya. çok teşekkürler.. 🙂
bebegimizibekliyoruz1 Aysezey rica ederim hamile yastığı öneririm onunla uzanıyorum uyuyorum büyük etkisi var ağrı olmamasında
Melike-eymen Gmzeucr gittim gene göstermedi canım doktor en erkek ne kız diyebilirim dedi sahada 1 ay sonra giderim gitmeyi düşünmüyorum 😁