ozgei Busra_aras hiç bilmiyorum ama perinatologlar ayrıntılı bakıyor eğer bir şüphe varsa.İnşallah sıkıntı yoktur. Ayrıntılı ultrason yaptırmış mıydın? Onda sıkıntı var mıydı
Pinar__50 rabiamustafa ben Almanyadayım tamamen uyuttular zaten ne olduğunu da anlamadım dedıler bebegın kalbı durdu hemen amelıyata götürdüler ağzıma maskeyi verdıler sonrası yok bı de baktım hersey bıtmıs uyanmışım
rabiamustafa Pinar__50 ayy hayırlısı böyleymii demkki bebişte sizde iyiyseniz sorun yok dmektir atlatmışsınız şükür darısı bizlere🙏
bebegimizibekliyoruz1 Aysezey rica ederim hamile yastığı öneririm onunla uzanıyorum uyuyorum büyük etkisi var ağrı olmamasında
Dlrasntr benefsaneyimxd 37 haftalık olduk ❤️ En başlarda doğumdan korkuyordum ilk gebeliğim olduğu için, ama artık bi an önce yavruma kavuşmak istiyorum 🤱🏻 Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kavuşmayı nasip etsin 🥰
Dspn Zeynepsultann @Dilekcnkn valla o bende e var 😅 gıtım dus aldım agrı gırıyor ara ara hazırlıklı oluyom nolır nolmaz ama ınad gelmıyoe kız 39 dogru gıdıyoz