AysezulalGvn HilCann 😂😂 ay ben nedense biraz daha kalsın istiyorum ama binyandan da kavusmak istiyorum sanırım doğum korkuau ağır basıyor 😂
HilCann AysezulalGvn aramizda kalsin sanirim ben de korkuyorummmmm😰😢😫 normal olacak nasipse cat muayenesinde mahfoldum dogururken napcam benn yaffff😫
AysezulalGvn Hatice35 ayy maşallah sizin minik içeriyi baya sevmiş 😂😂 sağlıkla kolayca kavusun inşallah 🤲😇🥰
Hatice35 AysezulalGvn Amin inşallah bugün doğumum olacak hayırlısıyla Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲
AysezulalGvn Yagmur_yusuf ekim anneleri aynı durumda heo 😂 sağlıkla gelsinlet inşallah miniklerimiz 🥰
AysezulalGvn HilCann 4 günde 3 kere çatı muayenesi oldum 🥴 bünyem alışyı artık sanırım bağışıklık kazandım 😂🥴
Esrakurtoglu96 AysezulalGvn 39+6 hâlâ bekliyorum 😅😅 yarın kontrolüm var, salı günü gittim en son sancım 45 çıktı azıcık var işte sancı 😅 yarın umarım daha çok çıkar 🥺
RabiaKose AysezulalGvn Ekim anneleri olarak iyi sabırlı çıktık valla bu bebeler bayaaaa inat ettiler heee 😂 tek tesellim beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye kendimi teselli ediyorum 😂😂😂 bu arada 30.haftadan beri erken doğum riskim vardı 39+3 olduk ne gelen var ne giden 🤦🤭🥰🥳
AysezulalGvn RabiaKose maşallah sımsıkı tutunmuş annesine hayırlı vakittte sağlıkla gelsin inşallah sabretmek biz anneciklerin işi 😇🤭🤰🏻
Cerennramazann Kızlar hastaneden bildiriyorum 39+6 sabah 4 de kanamam oldu ve hafif sancı . Ama sancılarım ara ara geliyor açılmam biraz var ama kanamam olduğu için sanırım sezeryan alacak dua edin bize 🙏🙏
RabiaKose Cerennramazann nasıl oldun canım iyisinizdir inşallah 🥰 mutlaka fırsatın olunca yaz merak ettim
AysezulalGvn Cerennramazann Rabbim sağlıkla kimselere duyurmadan kokayca acısız ağrısız sıkıntısız kavuştur#un sizi inşallah 😇🤲🥰
Cerennramazann RabiaKose suni sancı taktılar çok yavaş bi şekilde veriyorlar takmadan önce 2 cm açıklık vardı . İnşallah kolayca açılır doğururum dua edin 🙏 sancım var yürüyorum odada hareket yapıyorum
Zehra120515 38+3 ama hiçbir belirti yok Bebeğimin suyu da az yarın doktor kontrolüne gideceğim bakalım hayırlısı☺️ Rabbim tüm hamileleri bebeğine kavuştursun kolay doğumlar nasip etsin☺️
Hatice35 Cerennramazann Şuan bende sizinle aynı durumdayım3 cm açıklık var birazdan suni sancı vericekler inşallah hayırlısıyla sağlıcakla doğum yaparız
AysezulalGvn Cerennramazann inşallah kokayca alın kucagınıza sıkıntısız bir şekilde son durumunuz nedir merak ettik hepimiz 🤭🤭
AysezulalGvn Hatice35 inşallah sizde sağlıkla kokaylıkla alın kucagınızaa 🤭 son durum nedir nadılsınız 🤭🤭😇