Defne0 Damla-Ata bende 38+1 benim bebişte daha tam aşağı inmedi göğüsümün altında ne zaman inecek nasıl olacak hiç bilmiyorum
Damla-Ata Defne0 bende anlayamıyorum hangi pozisyonda olduğunu bi vajinama çok baskı oluyo bi karnımda toplanıyo 🥺
AysezulalGvn Defne0 ay benümde inmek bilmiyordu son 4 gündür aşağıda çok şükür artık kaburgalarım göğsüm midem rahat elhamdülillah 😁
AysezulalGvn Defne0 ay benümde inmek bilmiyordu son 4 gündür aşağıda çok şükür artık kaburgalarım göğsüm midem rahat elhamdülillah 😁
Dilarasoydan AysezulalGvn 36+6 nişan geldi bebis 3350 gr beklemedeyiz 2 doz ciğer geliştirici vurundum hayirlisi sezeryan olacağım zaten
Tugccce Bu gece 37 olduk. Kasık ve bel ağrılarım oluyor arada, onun dışında bir değişiklik yok. Sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız 🙏🥰
HilCann AysezulalGvn al benden de o kadar 39+2 olduk doktorum erken gelmezse sali günü doğurtalim seni dedi erken gelecegi yok pıtırcığın inat etti bekliyoruz :)
AysezulalGvn HilCann 😂😂 ay ben nedense biraz daha kalsın istiyorum ama binyandan da kavusmak istiyorum sanırım doğum korkuau ağır basıyor 😂
AysezulalGvn Mihruss aayyyy sizin minik içeriyi sevmiş anlaşılan çıkası yok 😂 umarım en kısa zamanda sağlıkla kavuşun 🥰
Hatice35 AysezulalGvn 41+0 sözde Eylül annesiydim Ekim annesi olacağım 😀1 cm açılmam var yarın suni sancı vericekler bakalım
AysezulalGvn Hatice35 ayy maşallah sizin minik içeriyi baya sevmiş 😂😂 sağlıkla kolayca kavusun inşallah 🤲😇🥰
Cerennramazann AysezulalGvn benim de 39+6 tık yok 😅 Pazartesi sabah aç karna çantalarınla gel dedi bakalım 🤔