AysezulalGvn Yagmur_yusuf ekim anneleri aynı durumda heo 😂 sağlıkla gelsinlet inşallah miniklerimiz 🥰
AysezulalGvn HilCann 4 günde 3 kere çatı muayenesi oldum 🥴 bünyem alışyı artık sanırım bağışıklık kazandım 😂🥴
HilCann AysezulalGvn ya dedimya kisiyle alakalı durum benim o konuda problemlerim vardi sanirim hala var cok kasiyorum kendimi :(
AysezulalGvn RabiaKose maşallah sımsıkı tutunmuş annesine hayırlı vakittte sağlıkla gelsin inşallah sabretmek biz anneciklerin işi 😇🤭🤰🏻
AysezulalGvn Cerennramazann Rabbim sağlıkla kimselere duyurmadan kokayca acısız ağrısız sıkıntısız kavuştur#un sizi inşallah 😇🤲🥰
Hatice35 AysezulalGvn hayır şuan kendi sancılarımı çekiyorum suni sancı veremediler Daha doğum olmadı
AysezulalGvn Cerennramazann inşallah kokayca alın kucagınıza sıkıntısız bir şekilde son durumunuz nedir merak ettik hepimiz 🤭🤭
AysezulalGvn Hatice35 inşallah sizde sağlıkla kokaylıkla alın kucagınızaa 🤭 son durum nedir nadılsınız 🤭🤭😇
AysezulalGvn Hatice35 ay kendi sancınızı çekmeniz daha güzel maşallah diyelim o zaman 🤭 sağlıkla kokaylıkla gelsin bebiş inşallah
canselclgn Benimde 39+3 ne gelen var ne giden. Kasilmalarim çıkıyor nst de ama bende pek sancı yok açılma da yok. Sadece bel ağrım var o kadar
Kara96 37+6 olduk uygulamaya göre son 15 gün var bekliyorum artık gelsin istiyorum ama şuan hiç niyeti yok 🙊
Cerennramazann Kızlar ben doğurdum ama sezeryanla 🙂 açılmam olmadı ve ben sabaha kadar dayanamam hocam deyip sezeryan istedim. Şuan dehşet ağrım var uykusuzum ama evlat için değer ❤️ Akşam 8 de doğdu Nursel Yade 🙏
AysezulalGvn Cerennramazann aayyy maşallah sizeeee Rabbim sağlıktan mutluluktan ayırmasın uslu tatliş annesini üzmeyen bir bebiş olsun inşallah 😍😍😍 devlette mi özelde mi doğum yaptınız acaba 🤭
AysezulalGvn Hatice35 ayyy sizedee maşallah Rabbim sağlık ve mutluluktan ayırmasın uslu tatliş annesini üzmeyen bir bebiş oksun inşallah 😍