Fulyaaa1 Fatmanur41 canım şimdi gördüm valla. Dediğim gibi senin belirtiler aynıydı valla korkma sıkma canını bol bol su tüket C vitamini tüket.
teletabi Fulyaaa1 oğlumda da yaşamıştım normal demişti doktorum. Ahh benimde sol kasıkta ağrı neden tek tarafta diye tedirgin oluyorum bazen 🙈
milayerli Fulyaaa1 14.haftadan sonra geçmiyorsa kolay kolay geçmiyor doğumdan sonraya kalıyor genelde 😥
Fulyaaa1 teletabi bende ama tek bende olmadığının farkına vardım. Doktorum da bebek ve rahim büyüyor olabilir demişti zaten
Ada_kacira Fulyaaa1 tansiyon düşüklüğüm ilk hafta vardı sadece sonra düzeldi şuan şekerimi bilmiyorum 26 sında kontrolüm var bişi çıkmazsa doktorda normal kabul etmezse bu kiloyu diyetisyene gidicem artık
Fulyaaa1 Ada_kacira dikkatli beslen kuzum valla doktorum bana da kilo al diyor bende alamıyorum malesef 🤷🏻♀️
Eylul2797_ Ada_kacira tansiyon düsüklügüyle nasıl basa cıktınıx düstü günde neler yiyorsunuz düzelsin diye benimde cokkk düsük su an ayagı kalkamıyorum kızımı okula bırakmam gerek napacam bilmiyorum
milayerli Fulyaaa1 ya ben doktoruma sordum da bebek sandiginiz kadar senin yediklerin odaklı beslenmiyor senin vücut depolarından alıyor sen halsiz güçsüz kalma diye ye diyoruz demisti