Fatmanur41 Fulyaaa1 pozitifken nasıl atlattın hafifmi zormu nasıl bi tedavi uyguluyorlar bebeğime bişey olur die çok korkuyorum
Busra6034 Fulyaaa1 rabbim gönlüne göre versin inşallah bizede doktorumuz kıza benziyor dedi ama degişmezse😂
Ada_kacira Fulyaaa1 17 + 4 kilo sıkıntısı yaşıyorum ben malesef ya 26 da kontrolüm var dikkat edip diyet uygulamama rağmen aşırı kilo alımım var durduramıyorum canımı sıkan kilo değil açıkçası şeker tansiyon erken doğum bebeği ve bebeğin suyunu etkilicek diye korkuyorum bu durumu yaşayan varmı acaba aramızda
yerimseniben34 Fulyaaa1 ewt canım 2ciler daha erken his ediliyormuş gerçekten ilkinde geç hisetmiştim :)
Mucize2021 Fatmanur41 insallah bisey olmicak bende 2 gundur hastayim grip saniyorum ama insallah korona degildir ne belirtin vardi cok gecmis olsun
Fulyaaa1 Fatmanur41 canım şimdi gördüm valla. Dediğim gibi senin belirtiler aynıydı valla korkma sıkma canını bol bol su tüket C vitamini tüket.
Fatmanur41 Mucize2021 allah razı olsun🙏 Uyandığımda baş ağrısı boğaz ağrısı kusma ayak ağrısı halsizlik öksürük nerdeyse hepsi vardı soğuk algınlığı zannediyordum malesef değilmiş sizde çok dikkat edin şimdi bile çok zorlanıyorum
Busrabaksii Fulyaaa1 18+2 iyiyiz çok şükür 😊 cinsiyet öğrendik kızımız oluyor, göbek çıkmadı henüz 😊 hareketleri iki haftadır hissediyoruz ve dışardan elinizi koyup bastırınca gayet güzel belli oluyor 😊
Ada_kacira Fulyaaa1 tansiyon düşüklüğüm ilk hafta vardı sadece sonra düzeldi şuan şekerimi bilmiyorum 26 sında kontrolüm var bişi çıkmazsa doktorda normal kabul etmezse bu kiloyu diyetisyene gidicem artık
teletabi Fulyaaa1 kasık ağrım oluyor birde bel ve kalça ağrım var. 13,5 aylık bir oğlum var diş döneminde devamlı kucakta gezmek istiyor onunla ilgilenirken yoruluyorum sanırım 😍 oy maşallah benimde şimdi bir kızım olacak rabbim nasip ederse
milayerli Fulyaaa1 18+2 tiksinmeler geçti 1-2 tane gıdaya karşı kaldı o kadar onun harici gayet güzel gidiyor 🥰