Eylul2797_ Ada_kacira tansiyon düsüklügüyle nasıl basa cıktınıx düstü günde neler yiyorsunuz düzelsin diye benimde cokkk düsük su an ayagı kalkamıyorum kızımı okula bırakmam gerek napacam bilmiyorum
Ada_kacira Eylul2797_ tuzlu ayran canm yada soda limon tuz Çorçıl mı diyolar ne o karışımı yapıp içiyodum
Gmzeucr 16+6 haftalığız bizde ilk gebeligim bende kucuk dokunuslar hissediyorum bende normlde yanlış anlıyorum bebege yormuyodum ama özellikle sirt ustu yatinca ve fazla olunca artik bebektir die dusunuyorum ya 🤗
BallyavruM Fulyaaa1 33 ler gelebiliyor mu 🌝😎😎 o değil de dün gibi 16-17 haftalıktik ne ara 33 olduk vay be gerçekten zaman suuuuuuu gibi akıp gitti 😢😢😭😭 16-17 haftalık gebeler görünce artık kendimi yaşlanmış hissediyorum 🤣🤣
milayerli Fulyaaa1 ya ben doktoruma sordum da bebek sandiginiz kadar senin yediklerin odaklı beslenmiyor senin vücut depolarından alıyor sen halsiz güçsüz kalma diye ye diyoruz demisti
Burcu1562 16+4 den selamlaar 🤗 12. Haftada kıza benziyor dedi 15. Haftada kesin kız bebek dedi 🥰 küçük çaplı alışverişe bile başladım ben 🙄