ftmnr_drgt Fulyaaa1 sizlere de maşallah canimm , olsun canim sağlıkla gelsinler inşallah 🥰 bizimde düşündüğümüz aynı ayda oldu , subat sonu mart basi doğum gelişime gore muhtemelen şubat ortasını buluruz 🐣
Fulyaaa1 -momymomy3 düşünemedim Allah yardımcın olsun canm ben de yeni covit atlattım anlıyorum seni cok geçmiş olsun 🙏🏻
Bsra_bhsi 16+0 haftaligim gobus baya çıktı benim sanki 6 aylık falanum gibi gazda olabilir diyorlar ama baya baya gobusim çıktı cinsiyet henüz belli değil ilk gebeliğim bakalım bu ayın 22 sinde randevum var o zamn belli olur insALLAH ☺️🙏
Fabulousmom Fatmanur41 çok geçmiş olsun 🤲🏽 ben de 17+6 yım aynı şikayetlerle gittim acile covid testi yaptırdım hem kan aldılar hem pcr yaptılar. Çok şükür covid negatif ama kanda enfeksiyon çıktı gribe bağlı. Kendi doktorum sonuçlara bakarak antibiyotik verdi. Her ihtimale karşı testlerini yaptır bence
yerimseniben34 Bizde 15haftalık olduk 12haftadan beri hafif kıpırtılar hissetmeye başladım bir kaç gündür de baya hissediyorum kıpırdadığını 2ci gebeliğim 13hafta5 günlükken erkeğe benziyor dedi doktor hayırlısıyla ve sağlıkla gelirler inşsAllah
Fulyaaa1 yerimseniben34 ikinci olduğu için bu kadar erken hissettiniz bence ben 18 e yaklaştım henüz bilemiyorum o mu degil mi:)
Busra6034 Fulyaaa1 rabbim gönlüne göre versin inşallah bizede doktorumuz kıza benziyor dedi ama degişmezse😂
teletabi Fulyaaa1 kasık ağrım oluyor birde bel ve kalça ağrım var. 13,5 aylık bir oğlum var diş döneminde devamlı kucakta gezmek istiyor onunla ilgilenirken yoruluyorum sanırım 😍 oy maşallah benimde şimdi bir kızım olacak rabbim nasip ederse
yerimseniben34 Fulyaaa1 ewt canım 2ciler daha erken his ediliyormuş gerçekten ilkinde geç hisetmiştim :)
Fulyaaa1 Fatmanur41 baş agrısıyla başladı benimki hayatım boyunca bu kadar şiddetli baş agrısı görmemiştim
Fatmanur41 Fulyaaa1 pozitifken nasıl atlattın hafifmi zormu nasıl bi tedavi uyguluyorlar bebeğime bişey olur die çok korkuyorum