Gulcingezer Aslibh demekki bunyeden bunyeye fark ediyor ins isteyen herkese tez zamanda nasip olur🙏🏻🙏🏻
Gulcingezer 44474447 cabuk olmus sizinde ne guzel demekki rahim kendini topsrlamis ins bnim de saglikla kisa zamanda olur 🙏🏻
Babydream Gulcingezer 1,5 ay önce kürtaj oldum adetime 8 Gün var bakalım beklemedim 🙂 Rabbim isteyen hak eden herkese nasip etsin inşllah🙏🏻❤️
Gulcingezer Babydream benimde regl’ye 9 gun var demekki ayni zamanlarimiz ins ikimizde guzel guzel haberler aliriz belirtilerin var mi pki ? 🥰
Gulcingezer Asl90 ne guzel cabuk olmus ne guzel ins benimde kisa zamanda nasip olur ben kontrollerime gittim hic bi sorun yok dedi kan pihtilasma testlerimi de yaptim rahim kontrol de edildi yune saglikli cok sukur🙏🏻
Babydream Gulcingezer bir önceki hamileliğimde kasıklarımda bıçak saplanması gibi ağrılar olmuştu yine aynı şekilde ağrılarım var ama kafamı çok orayada yormak istemiyorum sonunda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum☺️
Gulcingezer Babydream bnde belirtiler yok hafif kasik agrim var ama psikolojk bnce normal agrilar bi oncekinde ayacip gogus agrim vardi smdi tik yok bu aydan umutlu degilim bakalim bi 5 6 gun daha bekleyecegim test icin 🙏🏻
Babydream Gulcingezer ovulasyon testiyle hamile kalmıştım bu ay yine başladım bakalım umudumuzı yitirmemek lazım🙏🏻 Biyerde nasibimiz var, zamanını bekliyordur bebişlerimiz❤️ Ben yarın sabah test yapıcam erken gebelik testi almıştım dürtüyor beni kullan diye 😂
Gulcingezer Babydream bn bgun yaptm ama negatif catlamadan snra 6. Gun daha olmamistir ilkini catlamadan 10 gun snra ogrenmistim o yuzden bekliycm pazar gunu yaparm 3 4 gun onceden ins seninle guzel haberler aliriz 🥰🙏🏻🙏🏻