Yamacin-Annesi Gulcingezer 3 adet sonrasi kaldim 135 beta ile öğrendim çok şükür şuan 23 haftaligi doğru gidiyoruz
Yamacin-Annesi Gulcingezer stres yapmayin kafaniza takmayın yumurtlama günlerini takip edin Allah’ım kucağınıza boş bırakmasın 🙏 ama kesin olarak 2 adet bitmesini bekleyin çünkü rahim anca toparlaniyor
Gulcingezer Yamacin-Annesi ins bakalm ne zaman kismet olucak ovulasyon takibi yapmaya devam edicem ilkini de takip ettigmde hemen kalmistm bakalm smdi ne zaman nasip olur 🙏🏻
Yamacin-Annesi Gulcingezer merak etmeyin en kisa zamanda olur inşallah sağlıkla hamile kalin bide hamile kalmadan kan değerlerine filan baktırın folik asit kullanin
Gulcingezer Yamacin-Annesi folik asiti birakmadim hic hala devam ediyorm genetik test verdm kan pihtilasmasi yapildi sonuclarini bekliyorm temkinli ilerliyorm ins bu defa 🙏🏻
as2121 Gulcingezer en yakın zamanda olur umarım 🙏 şu an 10 haftalık hamileyim ama tekrar aynısını yaşayacağım korkusu var bu seferde inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
Gulcingezer as2121 ne guzel masallah saglikla dogar ins kisa zamanda gebe kalirim bnde allah nasip eder 🙏🏻🙏🏻
Anniii Gulcingezer ben 3 ay sonra hamile kaldım canım 3 ay korunduk rahim dinlensin diye sonra deneyelim dedik hemen oldu kızım iki yaşında şuan şimdi ikinciye hamileyim 🤗
Gulcingezer Anniii ay ne guzel masallah ins bn ilkinde ilk denemede oldu ikinci de ins tez zamanda cabuk daglikli nasip olur 🥰🙏🏻🙏🏻
Gulcingezer Aslibh demekki bunyeden bunyeye fark ediyor ins isteyen herkese tez zamanda nasip olur🙏🏻🙏🏻
Asl90 Gulcingezer kişiye göre değişir bu durum haftasına ve kürtajın ne kadar iyi geçtiğine bağlı ben 10 haftalıkken kürtaj oldum doktorum 1 ay korun dedi 2. Ayda korunmadım hamile kaldım
Gulcingezer Asl90 ne guzel cabuk olmus ne guzel ins benimde kisa zamanda nasip olur ben kontrollerime gittim hic bi sorun yok dedi kan pihtilasma testlerimi de yaptim rahim kontrol de edildi yune saglikli cok sukur🙏🏻