Elizelif Gulcingezer haklısın kuzum haber ver mutlaka artık hangimiz önce yaparsak sonucu gabet verelim
Gulcingezer nurpella saglikla gelsinler ins herseyden once saglikmis gercekten insan basina gelince anliyor 🥺
Elizelif Gulcingezer kuzum uygulamanın hamilelik çizrlgesine bakıyorum 23 unde gebelik testine bakanilirsiniz yazıyo bide sen girsene bak bakalım sana ne diyo
nurpella Gulcingezer öyle canım insan tabi ilk heycanı üzülüyo ama bir an önce toparlanmak önemli doktorum rahmin zaten toparlancak hamile kalıcaksın ama psikolojik olarak hazır olman önemli kendini ne zaman hazır hissedersen diye demişti
Gulcingezer Elizelif tahmini soyluyo kuzum onu ortalama 10 gun snra cikiyo yumurtlamadsn diyo ama gec dollenmeleri falan hesaba karamadigi icin genel bi uygulama yumurtlama ustunden en az 10 gun gecmesi lazim idrara karismasi icin
Gulcingezer Elizelif benim yumurtlamamin 8. Gunu mesela bugun ama bnde negatif cikti test erken yapmamak lazim aslinda iyi degil o sonuclar
Elizelif Gulcingezer kuzum bil bakalım ben ne yaptım şuan hastanedeyim kan verdim dayanamadım yaa bi iki arkadasım aradı dün rüyalarında görmüşler beni kucagımda bebil varmış etkilendm sonuç beklıyorım şuan
La_Liberte Gulcingezer ben geçen sene 9 Eylül de kürtaj olmuştum. 20 Aralıkta 4 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim.
esmanurky Gulcingezer bende 10 haziranda oldum doktorum 2 adet sonrası korunmayı bırakın dedi 2 adet daha oldum korunmadık ama olmadı kasıma kadar olmazsa tüp bebek yaptıracağız
Belirlenmedi Gulcingezer benimde regle bir kaç gün kaldı kaç gündür rahimde yanma hissediyotumnsanırkm bende enfeksiyon oldum. Size macun önere bilirim arkdaşım bana önerdi ben bu ay onu kullandım cnm
Belirlenmedi Gulcingezer clifeballıbitkiselkarışım macun isteseniz numarasını vereyim burdan size detaylı bilgi veriyor içerisinde hayıt otu civan perçemi çörek otu aslan pençesi otu ve çam ballı var dilerseniz bunların hepsine internetten bakabilirsiniz.