Kubranurvarol [silindi] Kiz ben aslı istedi sandım ne bileyim valla gözüm öyle hatırlıyor dur diğer hesaptan bakcam akdhkahd
alparslanannesii1661 Kubranurvarol beni biri tehdit etmisti instani ver boyunun olcusunu alcam diye bende dalgasına yazmistim bakmadim bida😳😂
alparslanannesii1661 Mom87897 bir posta bixi etikeletmisti okuyalim diye post sabotesi sanildi askiya alindilar
Kubranurvarol alparslanannesii1661 ama lila da askıya alınmış yani 3.38 postu yüzünden olmuş olabilir akdgakdh
Kubranurvarol alparslanannesii1661 diyorum ya sabah sana sende askidaydin hani diye illa öyleydin diyorum çünkü lilayla konuşmuştum akşam instadan onu da sen sandığım için 😂
[silindi] Kubranurvarol berivana okadar sey dedik askıya alınmadık bi yoruma etiketlendik diye askıya alındık🤣
Kubranurvarol [silindi] kız Berivan bizi şikayet etmedi herhalde dünkü Dilay miydi o etmiştir. Yorumumuz parlamadi diye..
[silindi] Kubranurvarol o değil berivana baktım hiç girmemiş noldu kıza acaba metresiyle bası derttemi acaba
Kubranurvarol Mom87897 sen kaç yaşındasın çocuğun var mı kac haftalık hamilesin bebiş anlat ismin nedir