Kubranurvarol baharbasdag seni niye almışlar sebebi yazmıyor mu? Bende posta etiket attın linçlemeye teşvik yazıyor akdhakdh şaka şaka da yazıyor yani sebebi. Seni etiketleyen de olmadı neden alındın acaba ?
Kubranurvarol baharbasdag Merhaba canım, milletin memesini emdirdigi askıya alınmıyor biz arkadaşımız postu görsün diye etiketleyelim alınıyor.
Kubranurvarol Mom87897 sen kaç yaşındasın çocuğun var mı kac haftalık hamilesin bebiş anlat ismin nedir
Mom87897 Kubranurvarol adım Gülsüm. İstanbulda yaşıyorum. 24 yaşındayım. 6 buçuk yıllık evliyim. 2 düşüğüm oldu. 4 yaşında oğlum var. Şu an 17 haftalığım. Cinsiyetini öğrenemiyoruz😂 bacaklarını ellerini kapatmış göremiyoruz yani😂
baharbasdag Kubranurvarol Neden askıya alındığımız nerde yazıyor bilmiyorum ki keyiflerine geldiği gibi askilayip yolladılar
Kubranurvarol Mom87897 Masallah kız ne kadar erken evlenmişsin ya 17 yaşında ben çocuktum yani 😂 bende haftaya ikili taramaya gidicem inşallah görürüm ya çok erken diyorlar ama ablam 11. Haftada öğrenmiş, bir umut…
Mom87897 Kubranurvarol ben oğlumu 2 buçuk aylıkken öğrenmiştim de şimdi 17 haftadayız öğrenemedim. 🤦🏻♀️
Mom87897 Kubranurvarol iyi şükür ya. Söz nişan düğün 1 sene geçmeden oldu. Çok küçüktüm ama alışıyor insan