Kubranurvarol alparslanannesii1661 kız sen değil misin bahar ben kimle ekleştim dün konustum akdhajdg
Kubranurvarol [silindi] ay yaşamayan bilmez o acıyı gerçekten bir buçuk yıl ne yaşadım bir ben bir Allah biliyor. Psikolojim bozuktu bebek görmek istemiyordum..
alparslanannesii1661 [silindi] yok canım ekli değilim insta kullanmiyorum ben kapattım sosyal medyam.yok malesef
alparslanannesii1661 [silindi] gecen sene haziranda evlendim martta hamile kaldım plansiz oldu ben istemedim yani ilk istedim ama sonra vazgecmistik ama olmus😂
Kubranurvarol Ay deli olcam dün benden instanı isteyen sen değil miydin ben kime neyimi verdim. İşte dün beni de askıya almışlar diye konuştuk o baharla. Baya her şeyi biliyordu 3.38 göğüsten süt gelmesini falan o kim ay kafayı yiycem akxhajxhx
alparslanannesii1661 Kubranurvarol yok kiz instagramimi kapattim ben baya oldu eklemedim ki seni sen kimle konustjn tövbe
alparslanannesii1661 Mom87897 bir posta bixi etikeletmisti okuyalim diye post sabotesi sanildi askiya alindilar