efesmom Emir1011 bende Ayhan beye ilk defa gideceğim nasıl bilgi veriyorlar mı sormadan acaba 30 haftalığım doğumumu Ayhan beyde düşünüyorum
Gizem_cetinbas efesmom Ayhanbey iyi bir doktor ama sizinle asistanları ilgileniyor ben doktorumdan bilgi almadım asistanlardan bilgi aldım
efesmom Gizem_cetinbas biliyorum fakat ilgileri nasıl onu merak ediyorum bide herhangi bi durumda Ayhan beyi çağırıp danışıyorlar mı çünkü ben 2 hafta önce bi ameliyat geçirdim şimdi doktor değişimi yapınca nasıl olur bilemiyorum
efesmom Gizem_cetinbas teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🙂 bu arada teyzem kendisinde sezeryan doğum yapmıştı çok memnun kaldı fakat normal doğum yapan kimseyi tanımıyorum
Gizem_cetinbas efesmom rica ederim banada boyumdan dolayı sezeryan dendi şuan 34 haftalık olduk Allah’ım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🥰
DefneRana Gizem_cetinbas ben doğum yaptım Ayhan mustafa hoca ve ekibi girdi çok ilgililer sağolsunlar
efesmom Gizem_cetinbas Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde boyum 1.60 filan banada derler mi acaba sezeryan diye 😂
Gizem_cetinbas efesmom boyunuz gayet iyi 😅ama normal Doğumu etkileyen bi durum olursa da sezeryan oluyor benim tansiyon rahatsızlığım da var varda var yani 😂
efesmom Gizem_cetinbas benimde ameliyat durumumdan dolayı sezeryan diyeceklermiş gibi hissediyorum hayırlısı olsun bakalım bi şekilde doğuracaz 😁
Gizem_cetinbas efesmom sağ sağlim gelsinlerde gerisinin pek bi önemi yok allahım yardımcımız olsun 🙏♥️