Nur4026 Ben de Ayhan ekiciye gidiyorum ama araştırma hastanesinde Doğum falan nasıl oluyor hiç bilmiyorum bolunun yabacısıyım. Mesela randevu sistemi açılmıyor bazen nasıl muayene olacağım 31 haftalık olduk bilgi verir misiniz bilenler
Gizem_cetinbas Nur4026 bende 34 haftalık hamileyim bende çok sıkıntı yaşıyorum genelde 2 hafta önceden alıyorum MHRS üzerinden
efesmom Emir1011 bende Ayhan beye ilk defa gideceğim nasıl bilgi veriyorlar mı sormadan acaba 30 haftalığım doğumumu Ayhan beyde düşünüyorum
Gizem_cetinbas efesmom Ayhanbey iyi bir doktor ama sizinle asistanları ilgileniyor ben doktorumdan bilgi almadım asistanlardan bilgi aldım
efesmom Gizem_cetinbas biliyorum fakat ilgileri nasıl onu merak ediyorum bide herhangi bi durumda Ayhan beyi çağırıp danışıyorlar mı çünkü ben 2 hafta önce bi ameliyat geçirdim şimdi doktor değişimi yapınca nasıl olur bilemiyorum
efesmom Gizem_cetinbas teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🙂 bu arada teyzem kendisinde sezeryan doğum yapmıştı çok memnun kaldı fakat normal doğum yapan kimseyi tanımıyorum
Gizem_cetinbas efesmom rica ederim banada boyumdan dolayı sezeryan dendi şuan 34 haftalık olduk Allah’ım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🥰
DefneRana Gizem_cetinbas ben doğum yaptım Ayhan mustafa hoca ve ekibi girdi çok ilgililer sağolsunlar
efesmom Gizem_cetinbas Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde boyum 1.60 filan banada derler mi acaba sezeryan diye 😂
Gizem_cetinbas efesmom boyunuz gayet iyi 😅ama normal Doğumu etkileyen bi durum olursa da sezeryan oluyor benim tansiyon rahatsızlığım da var varda var yani 😂
efesmom Gizem_cetinbas benimde ameliyat durumumdan dolayı sezeryan diyeceklermiş gibi hissediyorum hayırlısı olsun bakalım bi şekilde doğuracaz 😁
Gizem_cetinbas efesmom sağ sağlim gelsinlerde gerisinin pek bi önemi yok allahım yardımcımız olsun 🙏♥️