• Mayıs ayı anneleri

Minnak Henüz 10. Haftalık ve hiç kilo almadım. Çok bulantım vardı. İştahım bugünlerde açılmaya başladı, artık kilo alırım sanırım ama çok korkuyorum kilo almaktan🙁

Valla benim de bulantılar yeni geçmeye başladı ve iştahım açıldı zaten çok elverişli vücudum kilo almaya napıcaz böyle 🤗🤗

Bende mayıs sonu görünüyor doğum. Hayırlısıyla inşallah. Bulantım var bir buçuk kilo verdim.

Bizde bugün tam 10 haftalık olduk 😍 Mayıs sonu gibi kavuşacağız Allah izin verirse . Ya benim hiç mide bulantım fln olmadı göğüslerim biraz acıyo sadece bazende acımıyo ehh işte o ara kafayı yiyorum bebeğe bişey mi oldu diye 😥🙈

Hiç mide bulantısı flaan yok harika gdiyor 3kilo aldım 🙂 mayısın sonu kavusucaz bizde 🙂)

Merhaba bende mayıs sonu annesiyim☺ İstifra etmekten 3 kg verdim ne zaman geçicek artık dayanamıyorum 😞

Benimde 21 Mayıs tahmini doğum tarihi. Kilo almadım ama vermedim de zaten tombik biriyim 😀 bulantı iştahsızlık var ama idare ediyoruz. Dört gözle beklenen için değer 😆 hepinize sağlıklı günler

Zeyneb34 4 kilomu maşallah daha çok erken kilo alımı için ya .ben 10. Haftadayım ödüm kopuyor şimdi alcam diye ilerde bolca alcaz zaten ☺

Minnosunannesi kesinlikle çok haklısın canım 👌 Kilo almak için acele etmeyelim... benimde ödüm kopuyor 😬

İyi geceler kızlar.. Ben de 9+2 deyim şuan, mayıs sonu gibi bekliyoruz hayırlısıyla. 6. Haftamdan sonra mide bulantılarım başladı yediğimi geri çıkartıyorum çorba ve yoğurt kurtarıyor günü akşam da meyve.. nane limon zencefil çayı rahatlatıyor tavsiye ederim midesi bulananlara ancak öyle uyuyabiliyorum.

İyi geceler 🤗 13+1 😍 İlk gebeliğim benimde

Allaha şükürler olsun ne mide bulantım ne de baş dönmem oldu o konuda çok rahattım ama kilo almadım hiç😳

Sevalb yediğine dikkat et ben 23 HAFTALIK gebeyim toplam 4 kilo aldım . Doktordan bir aferin aldım . Fakat ben ilk 3 ay cok kustum 1 ayda 5 kilo verdim daha sonra onları geri aldım tabi . Bebegi besleyici seyler yedikten sonra sıkıntı yok . Kac kiloyla hamile kaldın . Ayrıca ben 4 kiloyu 16 haftadan sonra aldım

Merhabaaa bizde mayıscıyız galiba ikizler olcaz😅 Bende kilo verdim bulantı yeme istesizliği çok fazla ama genel anlamda iyiyiz