MurathanErdem Merhabaaa bizde mayıscıyız galiba ikizler olcaz😅 Bende kilo verdim bulantı yeme istesizliği çok fazla ama genel anlamda iyiyiz
Minnak MurathanErdem oyyy ikizmi Benin ilk gebeliğim ikiz biri kız diğeri erkek 12 yaşındalar 🙈 buda sürpriz oldu allahım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah 🙏🏽🙏🏽
Mzeynepp ebusev seninle haftası gününe aynıyız 🙂 nane limon iyise ben de yapayım. Benimde kulaklarımın altı iltihap gibi oldu nezle de var brlki iyi gelir
ebusev Mzeynepp inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi☺ Taze nane ile bir parmak kadar taze zencefili rendeleyip üzerine de bir yada iki limon sıkıp kaynat ve bu çayı iç bana çok iyi geliyor ama acı biraz bende fincanıma bir kaşık bal koyuyorum tatlansın diye güzel bi karışım oluyor dene iyi gelir inşallah sana da canım🙏🏼
Pyrzeda Minnak Merhaba bende 10+5 teyim mide bulantılarım sabahları çok oluyo ama artık azalsın inş 😑 Henüz kilo almış değilim🤗
Mutter16 2 mayıs ta 40 hafta doluyor hayırlısıyla. Oğlum 39+1 de gelmişti bakalım kızçem haftasını doldurcak mı yoksa nisan sonu mu gelcek💕
Burcusamet Benimde ilk anneligim ilk bebisimi hayirlisiyla kucagima alicam insallah ve hesaplamalarimiza gore mayis olcak buyuk ihtimalle 10 mayis olursada evlendigim tarihh guzel bir hediye olacak bize😊😊
Minnak MurathanErdem daha yeni dikkat ettim ikizler burcu olarak yazmışsınız bende ikizleriniz olcak die anlamışım 🙈🙈
HaticeKbraimek Ftmkya olabilir 😬 Bugun 13 haftaya girdik doktorum da bişey demedi ben hesaplamaya çalıştım yanlış olmuş galiba 🙈 Bu arada ilk hamileliğim acemiyim😌
zlemYeilyeniceTop Merhaba ben 15+4 teyim mayıs başı Doğum hayırlısıyla cinsiyeti erkek daha kilo almadım dikkat ediyorum 2. Gebeliğim ilkinde 22 kilo aldım.+10 la başladım 2. Ye hedefim en fazla 15 hayırlısı bakalım bebişler sağlıklı olsun da kilo önemli değil bu hafta bunu anladım
zlemYeilyeniceTop Ftmkya dünden beri pembe leke geliyor şimdilik ciddi birşey YÖK ama ihtimali bile korkutucu istirahat ediyorum teşekkürler 🙏