Berfin002 AyseEmre Bende 20 haftalığım 2 kilo almışım ama 66 yla hamile kadım zaten kilom çoktu inş çok almam
eCeCik Bende 27+5 haftalığım 10 kilo almışım üzülme herkes alıyor bende çok üzülüyordum ama çatlamadığın sürece sıkıntı yok verirsin
BelizErstn Dilekerkan0705 bende sizin kilonuzda hamile kaldım ilk gebeliğim zaten bebeği gec hissedersiniz ilk gebelikte diyorlar bide kilolu olunca daha gec olur mu yani siz bebeği kaçıncı haftada hissettiniz?
Dilekerkan0705 BelizErstn 20 de hissetmeye başladım canım kiloyla hiç alakası yok inanki herşeyini zamanında hissediyorsun ve yaşıyorsun 😍
Elifikra AyseEmre canım ben 36 haftalık hamileyim 15 kilo aldım normal hamilelik dôneminde hızlı kilo alışımız
Bulutalazinannesi AyseEmre valla benim kadar kilo alan yoktur herhalde. 24 haftalığız 16 kilo aldım 😔
didemm AyseEmre 32 haftalik hamileyim son ay cok kilo aldim toplamda 10 kilo ama bir ayda 5kilo aldim 🙈 bebegin suyu fazlalasmis bu yuzden karbonhidrati kestim ekmek bile yasakladi doktor bana🙈 erken dogum olabilir dedi bence sende dikkat et
Ozdry AyseEmre 34+3 hadtaligim bende 60 la hamile kaldim suan 71 im bebegimdr 2500 g bi iki uc kilo daha alsam daha fazla almam insallah. Ama dikkat et biraz hizli gidiyosun kilo konusunda aksamlari pek bisey yememeye calis
BelizErstn Dilekerkan0705 inşallah bende sizin kadar az kilo alırım ☺️ hissetme olayını duyduğuma cok sevindim ☺️ sağ salim kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi 🙏
Dilekerkan0705 BelizErstn başta dikkat edersen sonra istesen de almıyorsun canım bebeğe gidiyor hepsi o yüzden canını sıkma inşallah🙏
Bulutalazinannesi AyseEmre 70 kiloyla hamile kaldım, şuan 86 oldum. Nasıl olacak bilemiyorum ama tek düşündüğüm bebeğimin sağlığı 😊 Canımı sıkmıyorum o yüzden
didemm AyseEmre yeme yeme ekmeksiz oluyomus bak hen 3gun oldu ekmek yemiyorum doyuyorum valla 😂 is beyinde bitiyo
AyseEmre Bulutalazinannesi aynen oyle bebeklerimiz saglıklı olsun onlara saglıklı yararlı şeyler yiyelim gerisi onemli değil bana göre ☺️☺️