Eminetekin Benim tavsiyem ilk aylarda almamak 25 ten sonra çok hızlı kilo alınıyor insan kilo aldıkça ağırlaşıyor nefes darlığı oluyor. Fazla kilo almak sağlıklı kilo almak demek değildir 35 haftalığım 7 kilo aldım ve çok rahatım ne ayağımda ödem oldu nede halsizlik ağırlık 👍🏻 Protein ve sebze ağırlıklı beslenin 😂 biliyorumki hamur işi şeyler görünce içinizde bi ses oluyor 😂
AyseEmre Eminetekin kız bogazıma cok dustum afedersin 🤣🤣 5 ayda 10 kilo ne demekkk cok yiyorum sık yiyorumm tatlıdan uzak duramıyorum 🤣🤣
Eminetekin AyseEmre bende öyle oldum ama artık durdurdum kendimi azcok tadına bakıyorum 😂 bide gaza getiriyorlar hamilesin ye sen diye sanki pasta böreğin bebeğe faydası olcakmış gibi 😂 he bide gece yarısı 3 te kalkıp birşeyler yeme isteği var
AyseEmre Eminetekin onu hiç deme zaten o gece yemegi kadar tatlı bisey olmuyor ya gunduz o zevki alamıyorum🤣🤣 Allahım nolcak boyle bilmiyorum 🤣🤣
Efekaan AyseEmre Gdizmen değişmedi doktorlar baştan salma olukları için kendi keyifleri ne isterse onu diolar biz sorunca cvp dahil vermiyolar ama bugün doğurdum gerçekten erkekti😊
didemm AyseEmre yeme yeme ekmeksiz oluyomus bak hen 3gun oldu ekmek yemiyorum doyuyorum valla 😂 is beyinde bitiyo
betulunannesi AyseEmre ben altı haftada ,7 kilo aldım şimdi 18 haftaligim sabit kaldim belki bir kilo daha almış olabilirim